Ludilu drugosrbijan(a)ca nema kraja: Sudija Majić prevršio svaku meru, vlast Aleksandra Vučića izjednačio sa Holokaustom i Olujom! (VIDEO)

22.01.2024

15:41

0

Malo je reći da je besramno to što je izjavio sudija Majić

Ludilu drugosrbijan(a)ca nema kraja: Sudija Majić prevršio svaku meru,  vlast Aleksandra Vučića izjednačio sa Holokaustom i Olujom! (VIDEO)
Miodrag Majić - Copyright Printscreen/YouTube

Sudija Miodrag Majić, jedan od vatrenih zagovornika "ProGlasa", bez imalo srama poredi vlast Aleksandra Vučića sa Holokaustom.

Nakon što su izmislili priču o krađi izbora kako bi se opravdali za poraz na izborima, propagandna mašinerija sa N1 i Nove S ide toliko daleko da dopuštaju da kolovođa ProGlasa - sudija Miodrag Majić, poredi vlast Aleksandra Vučića sa Holokaustom - genocidom nad Jevrejima gde je pobijeno oko 6 miliona Jevreja i sa etničkim čišćenjem Srba iz Hrvatske - "Olujom" kada je poginulo oko 1.500 Srba a raseljeno 200.000-250.000 Srba! 

 

 

Da su zagovornici Proglasa i Đilasove opozicije potpuno izgubili razum govori i Majićevo poređenje vlasti Aleksandra Vučića sa Holokaustom i Olujom:

- Ovo seljenje birača je jedna vrsta biračkog čišćenja, tokom ratova devedesetih smo imali etnička čišćenja a ovde imamu blažu verziju toga! Izgovori ljudi u institucijama koji su učestvovali u ovom inženjeringu kako nisu znali šta se radi, kada su bila suđenja za Holokaust, odbrane optuženih su bile upravo takve, isti princip - 'samo smo radili svoj posao'! 

Malo je reći da je besramno to što je izjavio sudija Majić. Ovaj sudija, koji konstantno krši zakone i sudijski kodeks, jer se bavi politikom, uveo je i novi termin koji ne postoji nigde u svetu - biračko čišćenje?! 

Sudija koji je pustio krvoloke iz  OVK i pedofila koji je obljubio devojčicu

Kada govorimo o Miodragu Majiću, važno je podsetiti da je reč o čoveku koji je postao jedna od ikona druge Srbije poslednjih godina. Za neupućene - to je sudija koji je oslobodio svojevremeno krvoloke iz tzv. Gnjilanske grupe terorističke UČK. Takođe, oslobodio je i silovatelja 13 godišnje romske devojčice, uz obrazloženje da je takvo ponašanje deo romske kulture u Srbiji?! Time ne samo što je uvredio žrtvu i srušio pravnu državu, već je i teško uvredio sve pripadnike romske nacionalne manjine u Srbiji.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike