Marinika Tepić najavljuje nove proteste: Đilasovci sad planiraju da blokiraju i Skupštinu?!

17.01.2024

15:15

0

Podsetimo, đilasovci su sinoć održali protest ispred zgrade RIK-a, na kojem su čak puštali muziku iako su prethodno najavili da obeležavaju godišnjicu ubistva lidera SDP Olivera Ivanovića

Marinika Tepić najavljuje nove proteste: Đilasovci sad planiraju da blokiraju i Skupštinu?!
Marinika Tepić - Copyright Tanjug/Marko Đoković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže da će opozicija pozivati na nove proteste i navodi da ima više simboličnih datuma kada treba da se okupi veći broj građana.

Kao mogućnosti Tepićeva je navela  donošenje odluke Ustavnog suda po žalbi opozicije i pokušaje saziva parlamenata - beogradskog, pokrajinskog i republičkog. 

Govoreći o tome kako će postupiti sa mandatima, ona je rekla da će stranke to dogovoriti na nivou kolacije "Srbija protiv nasilja", kao i pitanje kako će se ponašati na konstitutivnoj sednici parlamenta i da li će ona biti moguća.

- To su pitanja na koja ćemo odgovoriti zajedničkim stavom. Sigurna sam da nećemo razočarati birače koji su nam dali poverenje - rekla je Tepićeva za tajkunsku TV N1.

Podsetimo, đilasovci su sinoć održali protest ispred zgrade RIK-a, na kojem su čak puštali muziku iako su prethodno najavili da obeležavaju godišnjicu ubistva lidera SDP Olivera Ivanovića, a potom su malobrojne pristalice opozicije otišle do Crkve Svetog Marka, gde su upalile sveće. 

Marinika Tepić je, inače, zbog tvrdnji o "izbornoj krađi" navodno štrajkovala glađu

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike