A u Zagrebu muk: Hrvatska reporterka razočarana fijaskom protesta đilasovaca (VIDEO)

28.12.2023

13:51

0

Hrvatskoj, kao i njenim zapadnim mentorima, odgovara slaba Srbija i zato toliko žele dolazak đilasovaca na vlast

A u Zagrebu muk: Hrvatska reporterka razočarana fijaskom protesta đilasovaca (VIDEO)
Nasilje opozicije - Copyright Printscreen N1

Nakon što je opozicija u Srbiji odbila da prizna izborni poraz i činjenicu da ih narod ne želi, odlučili su da protestima i nasilnim putem pokušaju da dođu na vlast.

Međutim, nakon brutlanog nasilja koje je usledilo od strane liste „Srbija protiv nasilja" tajkuna Dragana Đilasa kada su napadani policajci i Skupština grada, izgleda da su im i protesti propali za čim žale Hrvati!  

 

 

Naime, hrvatski mediji danima uživaju zbog nasilja đilasovaca po Beogradu, pa se tako opet javila reporterka RTL-a koja prati aktivnosti „Srbije protiv nasilja" ali je vidno razočarana saopštila:

- Javili bi se sa protesta koji je i večeras krenuo ispred zgrade Republičke izborne komisije ali okupilo se malo ljudi i trajao je poprilično kratko - rekla je novinarka. 

Da je bratstvo hrvatskih medija i srpskih opozicionara čvrsto kao stena, to je već opštepoznata činjenica. Hrvatska je zemlja koja vodi konstantnu antisrpsku politiku, pa nije ni čudo što podržava srpsku opoziciju i rušenje Aleksandra Vučića. Razlog je očigledan, a to je što je predsednik Srbije lider pod kojim je naša zemlja višestruko ojačala poslednjih godina. 

Hrvatskoj, kao i njenim zapadnim mentorima, odgovara slaba Srbija i zato toliko žele dolazak đilasovaca na vlast. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike