Nemačka gori, a Haker se češlja i deli lekcije Srbiji: Na tajkunskoj N1 Nemac napao Vučića i davao ultimatume?! (VIDEO)

10.01.2024

14:59

0

Ovakve izjave su samo nastavak specijalnog, hibridnog rata koji Nemačka u poslednje vreme vodi protiv Srbije, a taj rat je naročito intenziviran nakon decembarskih izbora

Nemačka gori, a Haker se češlja i deli lekcije Srbiji: Na tajkunskoj N1 Nemac napao Vučića i davao ultimatume?! (VIDEO)
Tomas Haker na N 1 televiziji - Copyright Printscreen

Izvestilac u Bundestagu za Zapadni Balkan Tomas Haker gostovao je na N1, gde je stao na stranu opozicije oko zahteva za ponavljanje izbora, ali je i priznao šta se krije iza takve grčevite borbe Nemaca - dovođenje opozicije koja bi priznala Kosovo i uvela sankcije Rusiji. 

Profimedia
 

- Vučić ne predstavlja ključ rešenja za Kosovo, stalno smo imali blokade na Severu Kosova, bojkotovali su izbore za gradonačelnike, Sporazum je zaključio ali nije potpisao i samo delimično se sprovodi, a za Srbiju će biti potrebno da i Kosovo bude u EU i Srbija! Srbija se mora odlučiti na čijoj je strani - EU ili Rusiji! Srbija mora da uvede sankcije Rusiji - lupio je Haker i ostao živ. 

 

 

Ovakve izjave su samo nastavak specijalnog, hibridnog rata koji Nemačka u poslednje vreme vodi protiv Srbije, a taj rat je naročito intenziviran nakon decembarskih izbora. On se svakako uklapa u tradicionalnu antisrpsku politiku Nemačke kroz istoriju

Profimedia
 

Ipak, Hakeru bi bolje bilo da se više zagleda u svoje dvorište, a da Srbiju ostavi malo na miru, obzirom da je zaigrala mečka i pred njegovom kućom. Svedočimo ovih dana u kakvom je haosu Nemaćka - zemlja koja je od motora Evrope, postala evropski bolesnik. Ali, dok Nemačka gori, Haker se češlja i deli lekcije i ultimatume Srbiji. Srećom, Haker je nebitan, a Srbija je suverena zemlja, pa svoje lekcije može da okači mačku o rep ili o tajkunsku N 1 televiziju, kad ga već toliko na Šolakovoj TV uvažavaju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike