Siniša Mali poručio opoziciji posle filma na N1: "Ovo nije politička borba, ovo je vaša sramota!"

08.11.2023

19:46

0

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali večeras je na svom Instagram nalogu prokomentarisao propagandni film TV N1

Siniša Mali poručio opoziciji posle filma na N1: "Ovo nije politička borba, ovo je vaša sramota!"
Siniša Mali - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali večeras je na svom Instagram nalogu prokomentarisao propagandni film TV N1 o Aleksandru Vučiću, tvrdeći da ovo nije politička borba, već sramota.

- Prvog dana izborne kampanje videli smo propagandni film na TV N1 o Aleksandru Vučiću na kojem bi im i Gebels pozavideo, drugog dana su vređali majku predsednika i tvrdili kako njegov otac ustvari nije njegov otac, a sada kažu kako je njegov šestogodišnji sin Vukan “ključ obaranja režima” i kako on nije njegov sin! Sram vas bilo! Umesto da se bavite politikom i da kažete šta biste to bolje uradili za građane Srbije, vi se bavite najstrašnijim vređanjima, izmišljotinama i pominjete šestogodišnje dete u jednom bolesnom kontekstu, kako samo vi to možete. Ovo nije politička borba, ovo je vaša sramota! Mi ćemo da čuvamo sve porodice i da vodimo računa o svakom detetu, majkama, očevima, bakama i dekama. Srbija ne sme da stane! - napisao je Mali na Insagramu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike