Oglasio se policajac koga su krvnički napali đilasovci: "Nikad nisam doživeo da me skucaju kamenicom u glavu"!

26.12.2023

15:56

0

Oporavljam se posle svega, ali sada mi je mnogo bolje - rekao je on

Oglasio se policajac koga su krvnički napali đilasovci: "Nikad nisam doživeo da me skucaju kamenicom u glavu"!
Copyright FOTO TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Povređeni policajac Goran Jahorić, koga su pripadnici opozicije prebili u nedelju na protestima ispred Skupštine Srbije, dao je izjavu za Informer posle tog nesrećnog događaja.

Ekipa Informera bila je u Urgentnom centru i tamo je razgovarala sa povređenim policajcem Goranom Jahorićem, koji je zadobio povrede tokom sukoba sa pripadnicima opozicije.

Povređeni policajac, koga su pripadnici opozicije napali tokom protesta, ističe da mu se to nikada nije desilo za 13 godina službe, kao i da je bio dezorjentisan posle udarca, ali i da se oporavlja.

FOTO TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE
 

- Oporavljam se posle svega, ali sada mi je mnogo bolje. To se desilo u gradskoj Skupštini tokom protesta i demonstranti su bacali kamenice, a jedan kamen me je pogodio u vrat, srećom sam okrenuo glavu pa me pogodio u u kragnu od šlema. Bio sam dezorjentisan posle udarca i kolege su me odnele do hitne, a tada sam video da se nalazim u hitnoj pomoći. Radim 13 i po godina ovaj posao i nikada to nisam doživeo, da me neko skuca kamenicom u glavu. Supruga mi je trudna i stresno joj je što se nalazim u bolnici. Imao sam skener glave i razne analize i lekari prate moje zdravlje. Sa druge strane štita rade ljudi koji su časni i brane ustavni poredak i red - rekao je Jahorić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike