Đilasovi studenti zagorčali život Beograđanima: Prvo blokirali najprometniju raskrsnicu u gradu, a onda napravili žurku! (VIDEO)

25.12.2023

20:01

0

Autor: 24sedam

Da stvar bude još gora, jedan student se uključio u program tajkunske TV N1 i tom prilikom je priznao da blokiraju grad kako bi maltretirali građane

Đilasovi studenti zagorčali život Beograđanima: Prvo blokirali najprometniju raskrsnicu u gradu, a onda napravili žurku! (VIDEO)
Copyright Printscreen/X

Studentske pristalice tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" danas su od 11 do 18 sati blokirale jedne od glavnih saobraćajnica u Beogradu - ulicu Kneza Miloša i Nemanjinu. 

Naime, Đilasovi lažni studenti prvo su igrali fudbal i odbojku u Kneza Miloša, a onda su na jednoj od najprometnijih raskrsnica u prestonici napravili žurku!

Za to vreme, građani na mostu Gazela stajali su u ogromnim kolonama, dok su neki od njih bili i sa decom u svojim vozilima i čekali da Đilasovi studenti završe sa svojom žurkom, kako bi mogli da stignu svojim kućama. 

- Sport su malo pauzirali, a negde oko 15.30 stigao je zvučnik, tako da su sada svi studenti okupljeni oko njega, a domalo pre se igralo i kolo - izvestio je reporter tajkunske televizije.

Da stvar bude još gora, jedan student se uključio u program tajkunske TV N1 i tom prilikom je priznao da blokiraju grad kako bi maltretirali građane.

Reporter tajkunske televizije pitao je "studenta" da li igrajući odbojku smetaju drugim građanima Beograda.

A u odgovoru je palo priznanje.

- Nadam se da smetam, došli smo da smetamo, da zablokiramo grad, to je bila i poenta današnjeg izlaska - rekao je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike