"Vi niste stranka nikakve slobode i pravde, već političkih lešinara"

09.08.2021

18:52

0

Autor: 24sedam

Pravosuđe je u Srbiji i u svim demokratskim društvima nezavisno i tako će ostati, poručuju iz SNS

"Vi niste stranka nikakve slobode i pravde, već političkih lešinara"
Copyright Printscreen/Instagram/Miloš Vučević

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novog Sada reagovao je na napade Stranke slobode i pravde, koji su se prevashodno ticali gradonačelnika Miloša Vučevića.

Saopštenje GO SNS Novog Sada prenosimo u celosti:

– Saopštenje koje je danas izdala Stranka slobode i pravde dokaz je da je ovo politička organizacija političkih lešinara koji na tuđoj nesreći žele da pridobiju jeftine i jadne političke poene.

Za vreme sadašnje vlasti, kojoj su Novosađani tri puta uzastopno na fer i slobodnim izborima na koje ti isti slobodoljubivi pravdoljupci nisu smeli poslednji put da izađu, postavljen je nikada veći broj saobraćajne signalizacije.

Sve je veći broj ležećih policajaca u blizini predškolskih i školskih ustanova.

Ceo grad je pokriven video nadzorom, uključujući i mostove, raskrsnice i prilaze Novom Sadu.

Građani se dobro sećaju kojom se brzinom, za vreme Demokratske stranke iz koje potiču ovi lešinari, širio video nadzor. I ne samo to.

Kakvi su bili video snimci sa tih kamera. Rezolucija je bila toliko loša da vandale ni rođena majka ne bi prepoznala, a kamoli policija. Namerno ili slučajno?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu sa prezirom odbacuje optužbe na račun gradonačelnika Miloša Vučevića iznete u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Znamo da je u vreme bahaćenja njihove matične stranke bilo uobičajeno uplitanje politike u rad pravosudnih organa, pa zato i ovog puta ponavljamo da se Miloš Vučević niti bilo koji funkcioner Srpske napredne stranke i naših koalicionih partnera neće mešati u rad pravosudnih organa.

Pravosuđe je u Srbiji i u svim demokratskim društvima nezavisno i tako će ostati.

Miloš Vučević se, za razliku od vaših gradonačelnika od kojih se ne zna koji je bio gori i nesposobniji, itetako meša u svoj posao.

Osnovni zadatak je obezbeđenje bezbednosti građana, a koordinacija aktivnosti sa policijom i svim gradskim institucijama odvija se neprekidno na dnevnom nivou.

Gradonačelnik čini sve kako bi se ta bezbednost povećala, a bahatost jednog broja vozača svela na najmanju moguću meru.

On sigurno ne može biti krivac za poslednja dva nemila događaja u kojima su izgubljeni mladi životi, a odgovornost za njih utvrdiće oni koji su za to Zakonom nadležni – stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike