Opet suze Dragana Đilasa: Lider NATO opozicije "zaplakao" zbog Marinike i Mikija, a onda pozvao na radikalizaciju (VIDEO)

18.12.2023

20:01

0

Debakl je prava reč za ono što je doživela NATO opozicija na jučerašnjim izborima u Srbiji

Opet suze Dragana Đilasa: Lider NATO opozicije "zaplakao" zbog Marinike i Mikija, a onda  pozvao na radikalizaciju (VIDEO)
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Danima su najavljivali kako je konačno došlo njihovo vreme, kako ih narod voli, a onda su doživeli poraz koji će ih dugo boleti.

Pošto su i ranije panirali da prave haos u Beogradu u slučaju poraza na izborima, večeras su to i ispunili.

Nekolicina đilasovaca se okupila ispred RIK-a gd pravi haos, a došli su i predstavnici NATO opozicije, Dragan Đilas Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Radomir Lazović...

Twitter
 

Tajkunski lider liste "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas kada god je teško i kada god je u problemu, pokušava narod da prevari lažnim suzama.

Tako je i večeras Đilas "pustio suzu" zbog Marinike i Mikija koji su najavili štrajk glađu, pokušavajući na taj način da dođu do vlasti, pošto im na izborima nešto i ne ide.

 

 

- Marinika i Aleksić, kao nosioci liste, podneli su najveću žrtvu. Neće im biti lako, stupiće u štrajk glađu - rekao je Đilas, a onda posle "lažnih suza" pozvao pristalice da radikalizju protest.

Da su pristalice tajkunske NATO opozicije govori i snimak tajkunske TV N1.

Oni su u svom programu snimili momka koji je na protestu istakao da se uzmu jaja, paradajz i ostale stvari kako bi se bacale za narodne poslanike SNS.

Twitter
 

Naravno, on je pozvao da ne gađaju njihovog kandidata Vladu Obradovića, zato što je on lep.

 

- Ukoliko imate jaja, paradajz i ostale stvari koje ste planirali da bacate, sačuvajte to za narodne poslanike SNS-a, nemojte Vladu Obradovića da gađate, lep je čovek, žao mi je da na njegovoj faci jaja završe! - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike