Đilasova NATO opozicija pravi haos, ne mire se sa porazom: Nasiljem i štrajkom glađu hoće do vlasti, ispred RIK-a tuča i nasilje! (VIDEO)

18.12.2023

19:17

0

Predstavnici NATO opozicije okupili su se isped RIK-a gde haosom pokušavaju da dođu do ponovljenih izbora

Đilasova NATO opozicija pravi haos, ne mire se sa porazom: Nasiljem i štrajkom glađu hoće do vlasti, ispred RIK-a tuča i nasilje! (VIDEO)
Copyright Twitter

NATO opozicija doživela je potpuni debakl na jučerašnjim izborima u Srbiji. Srpska napredna stranka dotukla ih je do nogu, a koliko je pobeda bila ubedljiva govori i podatak da Srpska napredna stranka može sama da formira vlast, pošto će u novom sazivu Parlamenta imati 128 poslanika.

Rezultat onima koji prate politiku nije bio iznenađenje, pošto NATO opozicija nije imala nikakav program, a tokom cele predizborne kampanje bavili su se udarom na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i spremanjem alibija za izborni poraz.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Kada je izborni poraz postao evidentan, a oni nisu hteli da prihvate legitimnu pobedu Srpske napredne stranke, krenuli su u protest i da prave haos.

Portal 24sedam  je juče, u izbornom danu pisao o paklenom planu NATO opozicije nakon izbornog debakla, a takođe, pisali smo i o hrvatskim nasilnicima koji su juče stigli u Srbiju kako bi pomogli pristalicama opozicije u izazivanju haosa.

 

 

Kako legitimnu pobedu naprednjaka nisu želeli da prihvate, odlučili su se da večeras organizuju protest ispred Republičke izborne komisije, a onda su osmislili da Marinika Tepić i Miroslav Aleksić započnu štrajk glađu kako bi dobili ponovljene izbore, dok je Dragan Đilas ostao isped pokušavajući novinarki N1 da kroz odglumljeni plač (što nije prvi put) dočara koliko je potrešen zbog ove situacije.

 

 

Oni večeras imaju neverovatno sulud zahtev RIK-u, da se ponište izbori, raspišu novi ali da se izbrišu građani sa pravom glasa iz inostranstva. Dakle, pozivaju se na demokrtiju, pravo svakog građanina da slobodno glasa, ali bi to pravo ipak da uskrate onima koji ne glasaju za njih!

Twitter
 

Okupili su se večers ispred RIK-a, a Marinika Tepić i Miroslav Aleksić su ušli da predaju zahtev o ponvaljanju izbora.

Nakon toga, njih dvoje najavili su da će otpočeti štrajk glađu.

Nekolicina pristalica NATO opozicije koja se okupila ispred RIK uspela je i da napravi totalni haos, pošto su se međusobno pobili u trenutku kada su krenuli da probijaju zaštitnu ogradu u želji da nasilno zauzmu RIK.

Fizički sukob nas uopšte i ne čudi, s obzirom da se u ovkiru jedne stranke članovi ne slažu, a kamo li u koaliciji. Koliko poštuju Srbiju i njene građane pokaali su nakon tuče, kada su počeli da kidišu na zastavu Srbije.

 

 

Reporter tajkunske TV N1 koji se nalazi ispred RIK-a javio je da je neko kucao na prozor RIK-a, odnosno lupao na prozore.

Jedna devojka nogama je počela da udara po vratima ulaza u Skupštinu gde zaseda Republička izborna komisija, pokušavajući da razvali vrata.

24sedam
 

Kako se jasno može videti na snimku, ona je iz redova Dragana Đilasa pošto je on odvodi iza ograde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike