ALEKSIĆ PREKINUO NAJKRAĆI ŠTRAJK GLAĐU U ISTORIJI: Nije izdržao ni dva sata, ali zato obećava da će da posti! (VIDEO)

18.12.2023

22:06

0

Mikiju Aleksiću obćanja nisu jača strana, a nije i neki karakter, pokazao je to večeras

ALEKSIĆ PREKINUO NAJKRAĆI ŠTRAJK GLAĐU U ISTORIJI: Nije izdržao ni dva sata, ali zato obećava da će da posti! (VIDEO)
Copyright ATA Images

Prethodnih dana najavljivali smo da predstavnii NATO opozicije i liste "Srbija protiv nasilja" spremaju haos nakon izbora u Srbiji, a sve to zbog debakla koji će da dožive.

Tako je i bilo juče, na izborima su doživeli debakl, pa su već danas izašli ispred zgrade RIK-a kako bi pravili haos i na ulici pokušali da dođu na vlast, pošto je očigledno da ih narod ne želi.

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić otišli su danas korak dalje. pa su najavili štrajk glađu.

- I ono što možemo da kažemo jeste da ćemo kao narodni poslanici ovde ostati, a kolega Miroslav Aleksić i ja od večeras ovde ostajemo na duže vreme i započinjemo štrajk glađu - rekla je Marinika.

Međutim, "ne lipši magarče", Miroslav Aleksić je toliki karakter da je štrajk prekinuo nakon 15 minuta.

 

 

Čovek nije izdržao ni dva sata, pa je tako prekinuo najkraći štrajk u istoriji.Međutim, obećao je da će da posti, možda mu je to olakšavajuća okolnost.

- Što se tiče izjave moje koleginice ona je htela da pokaže žrtvu i da kažem da smo i taj korak što se tiče odricanja spremni da uradimo. Ja postim ovaj post, i postiću na vodi narednih dana malo strožije, s obzirom da sutra slavim svetog Nikolu, pa moram da vodim računa i o tome - rekao je Aleksić.

Tajkunski lider liste "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas kada god je teško i kada god je u problemu, pokušava narod da prevari lažnim suzama.

Tako je i večeras Đilas "pustio suzu" zbog Marinike i Mikija koji su najavili štrajk glađu, pokušavajući na taj način da dođu do vlasti, pošto im na izborima nešto i ne ide.

 

Mogao bi da razmisli, pošto mu politika više ne ide, da proba da obara neke Ginisove rekorde, sigurno bi bio šampion za najkraći štrajk glađu u istoriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike