Islamisti u kampanji za Đilasa i Mariniku: Sarajevu smeta jaka i suverena Srbija, ali i postojanje Republike Srpske

11.12.2023

13:38

0

Nije ni čudo što ih federacijsko Sarajevo podržava, kada se, đilasovci zalažu za ukidanje Republike Srpske. Da mogu, ukinuli bi i Srbiju, ukoliko bi to bila cena da dođu na vlast

Islamisti u kampanji za Đilasa i Mariniku: Sarajevu smeta jaka i suverena Srbija, ali i postojanje Republike Srpske
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Islamistička Slobodna Bosna, koju mediji Dragana Đilasa svakodnevno citiraju u napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nastavila je da vodi prljavu kampanju protiv srpskog predssednika, tako što je sada objavila novi tekst kojim optužuje Vučića što čuva Srbiju i sve srpsko!

Izjava Aleksandra Vulina da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće priznati Kosovo, kao i da neće napustiti Republiku Srpsku, zasmetala je bosanskom portalu "Slobodna Bosna", koji otvoreno podržava opozicioni blok koji predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić

printscreen
 

"Slobodna Bosna“ je objavila tekst sa naslovom: „ALEKSANDAR VULIN PRIZIVA SRPSKI SVET: "Srbija koju vodi Vučić neće priznati Kosovo, neće napustiti RS i neće uvesti sankcije Rusiji". 

Da je srpska tajkunska opozicija uspostavila stratešku saradnju sa sarajevskim antisrpskim medijima, potvrđuje i saradnja tajkuna Šolaka sa sarajevskim Oslobođenjem. Nije ni čudo što ih federacijsko Sarajevo podržava, kada se, đilasovci zalažu za ukidanje Republike Srpske. Da mogu, ukinuli bi i Srbiju, ukoliko bi to bila cena da dođu na vlast. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike