Žestoka kampanja protiv Vučića: Islamistički portal napao predsednika Srbije, Đilasovi mediji to prenose i podržavaju (FOTO)

05.12.2023

15:01

0

Ovakvi portali poput Slobodne Bosne podržavaju upravo ovakve kreature, a napadaju Aleksandra Vučića, jer brani i štiti i Srbiju i Republiku Srpsku, dok su đilasovci za unitarnu Bosnu

Žestoka kampanja protiv Vučića: Islamistički portal napao predsednika Srbije, Đilasovi mediji to prenose i podržavaju (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić Informer printscreen

Islamistička Slobodna Bosna, koju Đilasovi mediji svakodnevno citiraju u napadima na Vučića i čiji urednici, poput Senada Pećanina, gostuju na N1 u kampanji protiv predsednika Srbije, objavila je tekst kojim optužuje Vučića da lično u korist naroda Srbije potkrada Bosnu i Hercegovinu!

Ne krade Srbija ništa nego vredno radi i gradi, a jasno je šta bi se dogodilo našoj državi kada bi na vlast došli kandidati Slobodne Bosne Marinika, Đilas, Miloš Jovanović, Miroslav Aleksić i ostali! 

Informer/Printscreen
 

To bi bila Srbija koja bi vrlo brzo uvela sankcije bratskoj Rusiji, priznala bi Kosovo , a takođe bi priznala i da smo izvršili nekakav genocid u Srebrenici. Stoga nije ni čudo što ovakvi portali poput Slobodne Bosne podržavaju upravo ovakve kreature, a napadaju Aleksandra Vučića, jer brani i štiti i Srbiju i Republiku Srpsku, dok su đilasovci za unitarnu Bosnu. 

Zato smo uvereni da će građani Srbije sve ovo jasno prepoznati i da 17. decembra neće dozvoliti da se oni koje Slobodna Bosna i slični mediji podržavaju, sada povampire i ponovo dođu na vlast da dovrše svoj nekadašnji posao uništenja Srbije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike