Vesić oduvao Šolaka i njegove medije: Moraću da ga razočaram - nemamo nameru da stanemo!

10.12.2023

07:43

0

Šolak bi iz Londona da zabrani da se otvori Moravski koridor - napisao je Vesić

Vesić oduvao Šolaka i njegove medije: Moraću da ga razočaram - nemamo nameru da stanemo!
Ministar Goran Vesić - Copyright Tanjug/MGSI/ PREDRAG MITIĆ

Funkcioner Srpske napredne stranke Goran Vesić oglasio se na društvenim mrežama povodom hajke koja se protiv njega vodi u medijima pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa.

Portal Nova, naime, objavio je članak pod naslovom Vesić nastavlja da zloupotrebljava funkciju i namešta na penal Vučiću otvaranje puteva, a Vesić je na Fejsbuku dao komentar tog teksta.

- Kako bi Šolak iz Londona da zabrani da se otvori Moravski koridor - stoji u naslovu Vesićeve objave dok se u odgovoru kaže:

Privatna arhiva
 

- Draganu Šolaku posebno smeta činjenica da se Srbija gradi što se vidi po histeriji u njegovim medijima kada god predsednik Vučić otvori neki auto-put, bolnicu ili školu.  Šolak bi da predsedniku Aleksandar Vučić zabrani da se pohvali onim što su on i naša Vlada uradili i izgradili. U svakoj demokratskoj zemlji sveta vladajuća stranka pred birače izlazi sa rezultatima svog rada i na osnovu toga traži novi mandat. Ali Šolak i njegovi političari bi da zabrane Vučiću da se provoza deonicom auto-puta koju je on izgradio!? Žao mi je što ću morati da razočaram Šolaka. Nemamo nameru da stanemo, već planiramo da radimo još više jer samo izgradnjom novih puteva, mostova i pruga možemo da obezbedimo da se Srbija ravnomerno razvija i da naši građani imaju veće plate i viši životni standard. To Šolaka ne interesuje jer on ne živi u Srbiji, a svoj standard je odavno obezbedio pljačkanjem državnih resursa od Telekoma do Beogradskih elektrana. Zato nema stajanja! Srbija ide napred! Srbija ne sme da stane! - naveo je Vesić.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike