Antisrpska osovina Zagreb-Priština: Predsednik potvrdio da Đilas i Šolak šuruju sa najvećim srpskim neprijateljima

29.11.2023

13:29

0

Tu imate i snažno medijsko prisustvo Šolakovih i Đilasovih ekspozitura

Antisrpska osovina Zagreb-Priština: Predsednik potvrdio da Đilas i Šolak šuruju sa najvećim srpskim neprijateljima
Vučić - Copyright TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa na televiziji Hepi, gde je, između ostalog, govorio o stalnim napadima na njega od strane srpske opozicije, koja je povezana i sa centrima moći iz regiona. 

- Lako je govoriti protiv i kritikovati svakoga. Veliki Ruzvelt je rekao da slava mora da pripada onima koji se bore u ringu, koji su nekada ukaljani blatom, nekada znojem, nekada krvlju. Ali se bore, padaju i ustaju. Oni koji kibicuju sa strane, to je, kako da vam kažem... Lako je sa strane da vidiš, kibicuješ i gledaš. Lako je sa strane da soliš pamet onome ko igra i koji se bori, a vi samo to radite, u svemu nalazite manu. 

Oni 11 godina govore da sam priznao KiM. I to u trenutku kada je u njihovo vreme 85 zemalja priznalo nezavisno Kosovo. U vreme zlikovca Vučića 28 zemalja je povuklo priznanje Kosova, po mom nalogu, po mojoj odluci. I sad vi meni objasnite, gde je tu logika? Nama je potreban mir, stabilnost, ozbiljnost i odgovornost. Izbori nisu igra, zemlja nije igračka. To nije pitanje dopadanja, već odgovornosti. Ljudi na izborima donose odluku, to je važna akcija za napredak države kojom vi kao vlasnik glasa raspolažete - dodaje predsednik. 

Antisrpska osovina Zagreb- Priština (plus Sarajevo)

 Predsednik je komentarisao i delovanje regionalnih mrzitelja Srbije u sklopu sa srpskom opozicijom

- To rade i medijski i politički, postoji ta snažna osovina Priština-Zagreb, nekada upletu i političko Sarajevo, kada im zatreba. Tu imate i snažno medijsko prisustvo Šolakovih i Đilasovih ekspozitura. Bez obzira na to da li je vlasništvo ili uticaj preko medijskih agencija, potpuno je svejedno, ali to je to. Hoću da kažem ljudima da to nije jednostavno sve podneti. Ne zato što nemate stomak da sve to progutate. 

TV Happy
 

Normalan čovek koji gleda, videće da to nije u redu. Pogledajte samo onaj mladić, ima troje dece, koji stvarno liči na mene i odlično me imitira, inače protivnik, drugačije misli. Vrlo inteligentan mladić. Mi smo napravili štos sa mladićem koji mene imitira. To nikome valjda ne bi trebalo da smeta.

Pogledajte koji je to nivo uvreda za tog mladića, da je to neverovatno. Njihov problem sa mnom je što mene baš briga za sve što oni rade. Oni mogu da mi kažu šta god hoće, ali ja ću nastaviti da se borim protiv njih. I to njih mnogo nervira i mnogo sekira. Oni se bore za slobodu medija, gde 65 sati, od jutra do mraka, krive Vučića - istakao je Vučić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike