"Mora to bolje, Obradoviću"! Mali: Đilasov kandidat za gradonačelnika ne zna čak ni već isprojektovanu trasu metroa, ali ga kritikuje

08.12.2023

12:23

0

"Diletante u politici, površne ljude koji samo žude za foteljom prepoznaćete po neinformisanosti i olakim, praznim obećanjima"

"Mora to bolje, Obradoviću"! Mali: Đilasov kandidat za gradonačelnika ne zna čak ni već isprojektovanu trasu metroa, ali ga kritikuje
Copyright Antonio Ahel/ATA Images 24sedam/Goran Sivački

Najveći problem političara u Srbiji su motivi dolaska na vlast, poručuje ministar finansija Siniša Mali.

- Uvažiću svaki opozicioni predlog kada vidim da je iza njega stvarna želja da građani žive bolje, trud, zalaganje, kreativnost, posvećenost ideji javnog dobra. Diletante u politici, površne ljude koji samo žude za foteljom prepoznaćete po neinformisanosti i olakim, praznim obećanjima. Tako opozicioni kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović ne zna čak ni već isprojektovanu trasu beogradskog metroa, ali ga kritikuje.

 

 

Mora to mnogo bolje, Obradoviću, ako stremite tako visokim funkcijama. Stanica na Trgu Republike će biti jedna od većih, na kojoj će se ukrštati prva i treća linija. Građani Beograda Vam šalju puno pozdrava sa Trga, buduće stanice beogradskog metroa - objavio je Mali na Instagramu.

Podsetimo, Obradović je u fokusu javnosti od trenutka kada je objavljeno da je kandidat NATO opozicije za gradonačelnika prestonice, i pored toga što su u javnosti isplivali dokazi o korupciji i lopovluku njegove porodice!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike