Bori se protiv korupcije, a porodica mu nelegalno gradila u Rakovici? Gledateljka pokopala Đilasovog kandidata za gradonačelnika!

28.11.2023

08:30

0

Obradović je u nedelju gostovao u "Utisku nedelje" na tajkunskoj Nova S

Bori se protiv korupcije, a porodica mu nelegalno gradila u Rakovici? Gledateljka pokopala Đilasovog kandidata za gradonačelnika!
Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Obmana je izgleda jedino predizborno obećanje koje kandidati sa liste opozicije "Srbija protiv nasilja" mogu da obećaju građanima.

Navikli su oni na laži, poput šefa njihove koalicije, Dragana Đilasa, pa je tako njegov kandidat za gradonačelnika, Vladimir Obradović počeo sa neistinama vezanim za saradnju sa Nenadom Popovićem.

Obradović je u nedelju gostovao u "Utisku nedelje" na tajkunskoj Nova S.

Na pitanje voditeljke da li je bio savetnik kod Nenada Popovića, dogovorio je da nije, a istina je malo drugačija. Dokazi da je slagao odmah su isplivali.

Međutim, na samom kraju emisije isplivala je još jedna stvar iz biografije Đilasovog kandidata za gradonačelnika.

 

 

U emisiju se uključia gledateljka koja je rekla da ceni Obradovićevu borbu, ali je upitala kako ona njemu može da veruje da se on bori protiv korupcije kada je njegova porodica nelegalno gradila u Rakovici?

- Cenim borbu prof. Obradovića protiv korupcije i kriminala ali, evo, jedno laičko razmišljanje: kako ja, kao građanka koja treba 17. decembra da izađem na izbore, kako da verujem u ono što on govori s obzirom na to da je njegova porodica nelegalno gradila u naselju Rakovica? - piala je ona.

Naravno, kao i svaki put, kada neko saspe istinite činjenice u emisiji, voditeljka Olja Bećković ga iseče i prekine vezu.

Tako da je jasno kao dan. Obmana je jedini politički program koji opozicija može da ponudi građanima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike