Svađa među opozicijom zbog Miketića: Gajić udario na Đilasovog kandidata za gradonačelnika - postavio krucijalno pitanje Obradoviću (FOTO)

01.12.2023

16:09

0

Povod za Gajićevo oglašavanje na platformi Iks, bivšem Tviteru, je pokušaj Obradovića da opravda Đorđa Miketića

Svađa među opozicijom zbog Miketića: Gajić udario na Đilasovog kandidata za gradonačelnika - postavio krucijalno pitanje Obradoviću (FOTO)
Vladimir Gajić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Kandidat Vuka Jeremića za gradonačelnika Beograda i potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić napao je Vladimira Obradovića, kandidata za prvog čoveka prestonice ispred tajkunske koalicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja".

Povod za Gajićevo oglašavanje na platformi Iks, bivšem Tviteru, je pokušaj Obradovića da opravda Đorđa Miketića, nakon što se na internetu pojavio snimak njegovog intimnog odnosa sa nepoznatom ženskom osobom.

- Da li ovaj kandidat za gradonačelnika poznaje dobro ljude koje predvodi - napisao je Gajić na platformi Iks, čime je rat između jeremićevaca i đilasovaca dobio na intezitetu.

 

 

Nešto kasnije Gajić se osvrnuo i na slučaj "Miketić".

- Plaćanje prostitucije/posredovanje je krivično delo. Posedovanje droge u većoj količni je krivično delo, omogućavanje drugima da koriste narkotike je krivično delo. Eto da Vam rešim ova pravna pitanja - napisao je on.

 

 

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike