Miketić menja teze: Tvrdi da mu drugi pakuju aferu koju je sam izazvao, žestoko udario na slobodu medija

01.12.2023

15:03

0

Interesantno je to što on navodno želi da se povuče iz kampanje, ali je i dalje na listi. Znači, hoće funkciju i da i dalje uzima narodne pare kojima plaća drogu

Miketić menja teze: Tvrdi da mu drugi pakuju aferu koju je sam izazvao,  žestoko udario na slobodu medija
Đorđe Miketić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Narodni poslanik i kandidat za odbornika u skupštini Beograda Đorđe Miketić doneo je odluku da se povuče iz izborne kampanje, saopštio je Vladimir Obradović.

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov eksplicitni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi. 

- Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima - rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu. 

On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka "primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima", pa pokušao da opere Miketića i najsramnije udario na vlast. 

- Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje - kazao je Obradović. 

Interesantno je to što on navodno želi da se povuče iz kampanje, ali je i dalje na listi. Znači, hoće funkciju i da i dalje uzima narodne pare kojima plaća drogu. 

Nakon što se saznalo da se Miketić povlači iz kampanje, on se oglasio i rekao da će se u narednom periodu posvetiti pravnoj borbi i tužbama za sve "laži" i" nameštaljke" koje mu se, kako navodi, pakuju preko "režimskih" tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. 

Printscreen
 

Neko njemu pakuje aferu, koju je sam izazvao?!

Miketić je dodao da glavni napadi na njega dolaze od Dragana J. Vučićevića, urednika Informera i analitičara Nebojše Krstića i da oni traže da se povuče iz kampanje za izbore.

- Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, kao i uvek, izvođači prljavih radova. Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka. Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio. Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja. U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda - rekao je Miketić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike