Malo talenta, još manje iskustva, a za pare sve: Đilas i Šolak angažovali Pialea za proteste i napad na vlast, masna svota mesečno u džep

18.11.2023

09:00

0

Piale je, inače, dobar prijatelj Ammara Mešića koji je takođe bio angažovan na istom zadatku

Malo talenta, još manje iskustva, a za pare sve: Đilas i Šolak angažovali Pialea za proteste i napad na vlast, masna svota mesečno u džep
Copyright Printscreen

Vođe NATO opozicije, Dragan Đilas i Dragan Šolak, odavno su shvatili da će retko ko da podrži dolazak na vlast dva tajkuna, pa su se okrenuli novoj strategiji prema kojoj u prvi plan izbacuju poznate ličnosti koje bi trebalo da im privuku glasove.

Među njihovim marionetama ima više poznatih autošovinista koji su se i do sada isticali svojim antisrpskim stavovima u javnosti. U poslednje vreme, međutim, Đilas i Šolak su odlučili da za isti posao angažuju i novu, nešto mlađu, ekipu koja je uglavnom sastavljena od glumaca sa malo iskustva i talneta.

Jedan od nih je Stevan Piale koji je angažovan da podrži proteste posle dve velike tragedije koje su zadesile Srbiju u maju ove godine, i time pokuša da prikupi neki jeftin poen svojim gazdama.

Piale je, inače, dobar prijatelj Ammara Mešića koji je takođe bio angažovan na istom zadatku. Mešić je posle protesta otišao i korak dalje, pa je u javnosti glumio žrtvu sa pričom kako je zbog odlaska na proteste i kritikovanja vlasti ostao bez angažmana u seriji "Igra sudbine". Naravno, ubrzo posle toga je dobio i javnu podršku svog kolege Pialea.

Printscreen
 

I tako, priča o "progonu mladog glumca" je širena na tajkunskim medijima, a njegove kolege čiji su poslodavci su isti, su mu pružali podršku i bacali drvlje i kamenje na našu zemlju. Ipak, istina je bila nešto sasvim drugo.

Naime, kako je 24sedam objavio, Piale i Mešić su itekako naplatili svoj "progon", tako da im se i dalje "na ruke" isplaćuje 4.800 evra mesečno za opozicioni angažman. Novac im daje producent Nikola Burovac, kao i produkcija koja stoji iza serije "Igra sudbine", dok su iza svega tu gazde iz senke za čiji interes rade - Đilas i Šolak.

Na snimku koji je 24sedam ekskluzivno objavio vidi se isplata čak 20.000 evra u kešu, dok protagonisti na snimku kažu da je to "za početak".

Đilasov i Šolakov plan je da za novac, koji je njima sitniš, kupe mlade ne tako talentovane ali ambiciozne glumce, proguraju ih na male ekrane, a zatim koriste za propagandu protiv vlasti. To se odmah videlo posle majskih tragedija, kada je više mladih glumaca podržalo proteste na kojima su se ubistva dece otvoreno politizovala u cilju obračuna sa političkim protivnicima.

Dakle, pošto politički program nemaju, a njihove uzdanice sa izborne liste nemaju aš čime da se pohvale, osimm možda po nekog alkoholisanja, statusa večitog studenta, preletača i tako dalje, ova dvojica tajkuna su smisila novu prevaru sa mladim glumcima.

A sa druge strane, kada nemate  baš mnogo talenta,  svaka reklama vam je dobra reklama, pa makar bila u interesu tajkuna, a ne u interesu građana Srbije koje su, ta dva pomenuta ojadila.

Bilo kako bilo, plan je provaljen, a gazde Đilas i Šolak sada verovato sede i umesto nekog političkog programa smišljaju novu prevaru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike