Nosilac Đilasove liste glumio u spotu neonacističkog benda: Dobrica Veselinović se družio sa nacistima, a sad to pokušava da sakrije (FOTO)

17.11.2023

20:17

0

Posle svih ovih snimaka, detalja, kopanja po mladosti postaje jasno zašto hrvatska propagandna mašinerija podržava NATO opoziciju

Nosilac Đilasove liste glumio u spotu neonacističkog benda: Dobrica Veselinović se družio sa nacistima, a sad to pokušava da sakrije (FOTO)
Copyright printscreen

Dobrica Veselinović, nosilac liste Dragana Đilasa na izborima za grad Beograd, mesecima unazad sebe pokušava da predstavi kao ekologa, borca za ljudska prava.

Kada ga neko sa strane, ko ga ne poznaje sluša, rekao bi dušica od čoveka. Međutim, ako se malo više zadubimo i zagrebemo ispod površine, isplivaju informacije koje njegovo predstavljanje pobijaju.

Tako je i detalj iz mladosti koji je otkriven prilikom jednog gostovanja na TV Euronjuz, svedok svega suprotnog od onoga kako se Dobrica predstavlja.

printscreen
 

Voditeljka emisije Minja Miletić otvoreno je pitala Dobricu o njegovom predstavljanju kao ekologa, urbane osobe, a onda se osvrnula na spot muzičke grupe "Cokule" u kojem se pojavljuje mladi Veelinović.

Bend "Cokule" je inače poznati neonaistički bend koji svojim numerama pokazuje svoj pravac.

- Za sebe kažete da ste ekolog, urbana osoba, a onda Vas vidimo u spotu benda Cokule koji ima nacističku ideologiju! Otkud Vi u njihovom spotu? - upitala ga je Minja.

Dobrica je bio veoma zbunjen, pa je odgovorio da to pitanje ona treba da postavi bendu.

- Kako njima, pa sada smo videli vas u njihovom spotu, sa njima - rekla je Minja.

Posle svih ovih snimaka, detalja, kopanja po mladosti postaje jasno zašto hrvatska propagandna mašinerija podržava NATO opoziciju!

Reč je o međusobnom podržavanju, ustaše i neonacisti podržavaju NATO opoziciju, a evo, Dobrica je čist primer podržavanja neonacista.

Podsetimo, kao što smo već pisali hrvatska propagandna mašinerija krenula je da promoviše svoje favorite oličene u NATO opoziciji koju predvodi Dragan Đilas. Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde Borko Stefanović otišao je, sasvim očekivano, upravo u Hrvatsku da u tamošnjim medijima napada Srbiju i srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Stefanović je boravio u Cavtatu gde je izjavio da "nema normalnosti, sigurnosti i evropske budućnosti za Srbiju dok je na vlasti autokrata Vučić". Naravno, ovu izjavu je odmah preneo i tajkunski medij Direktno i time se, poput Đilasovog pulena, stavio u službu hrvatske antisrpske propagande.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike