Sudbonosni ali suštinski vrlo jednostavni izbori: Vučević u Zemunu pozvao na pobedu 17. decembra - ne zbog statistike, već zbog Srbije!

17.11.2023

20:33

0

"Sa jedne strane imate našu listu "Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane" i sa druge strane sve druge liste, one koji su veliki evropejci, onda one koji će reći da mi nismo dovoljno dobri Srbi ili patriote"

Sudbonosni ali suštinski vrlo jednostavni izbori: Vučević u Zemunu pozvao na pobedu 17. decembra - ne zbog statistike, već zbog Srbije!
Copyright Tanjug/STR

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je danas Opštinski odbor Zemun gde je razgovarao sa članstvom tog odbora.

Na sastanku su sumirani rezultati rada, a predsednik je naglasio da se puno radilo i dosta uradilo za Zemun, ali da se tu ne sme stati, saopšteno je iz SNS.

- Veliki izazovi su pred nama i tu smo da pobedimo ne zbog naše stranke nego zbog Srbije. Ovo nisu izbori za mandat više, nije u pitanju neka statistika, na ovim izborima odlučujemo da li ćemo se vratiti na period pre 2012. i uništiti sve što je do sada urađeno, ili želimo da Srbija ide napred. Zato vas molim da razgovarate sa ljudima, da dođete do svakog čoveka i objasnite da su ovo sudbonosni izbori. Izbori gde odlučujemo o budućnosti naše Srbije, o budućnosti naše dece, deci naše dece. I zato odavde u pobede, Zemun ne sme pasti, 17. decembra izbor je jasan, broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane - poručio je Vučević.

Nakon sastanka u Zemunu,Vučević je obišao saborce u Mošorinu, dodaju iz SNS.

- Ovi izbori su sudbonosni ali suštinski vrlo jednostavni, sa jedne strane imate našu listu "Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane" i sa druge strane sve druge liste, one koji su veliki evropejci, onda one koji će reći da mi nismo dovoljno dobri Srbi ili patriote i kojima neće biti problem da pred svetog Nikolu uđu u koaliciju sa onima koji kažu da je Kosovo nezavisno, koji kažu da Srbija treba da je u NATO paktu…I jedni i drugi imaju zajedničkog gazdu, Dragana Đilasa - naveo je Vučević.

- Zato vas molim da uradite sve da naša pobeda 17. decembra bude čista, ne zbog matematike, ne zbog statistike, već zbog naše Srbije! 17. decembra izbor je jednostavan broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!" U pobede, za Srbiju, za Mošorin, za Titel, za naše potomke, a prvenstveno za našu decu! Živela Srbija! - dodao je predsednik SNS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike