Ekskluzivno na TikTok nalogu predsednika Vučića: Poseta porodici iz Leskovca koja je odlučila da ostane u Srbiji (VIDEO)

13.11.2023

19:30

0

- Hvala što i svoju snagu i svoju energiju dajete za našu zemlju, jer to je za nas najveća pobeda - napisao je predsednik

Ekskluzivno na TikTok nalogu predsednika Vučića: Poseta porodici iz Leskovca koja je odlučila da ostane u Srbiji (VIDEO)
Predsednik Srbije sa porodicom Stanković - Copyright printscreen/Instagram/avucic

Ekskluzivno na Tiktok nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljen je video posete porodici Stanković iz Leskovca, koja je odlučila da ostane u Srbiji i ovde gradi budućnost.

- Hvala što i svoju snagu i svoju energiju dajete za našu zemlju, jer to je za nas najveća pobeda - napisao je predsednik.

 

@jasamaleksandar Hvala što i svoju snagu i svoju energiju dajete za našu zemlju, jer to je za nas najveća pobeda. #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #leskovac #jasamaleksandar #aleksandarvucic ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 

Detaljnije pogledajte u videu koji sledi:

- Hvala porodici Stanković na srdačnom gostoprimstvu. Saša je planirao da ode iz zemlje, ali je odlučio da ostane u Srbiji i zaposli se u Aptivu, kada je čuo za uslove koje nude - napisao je Vučić prethodno na svom Instagram nalogu i dodao:

 

 

- Naša snaga jesu ljudi, i zato Srbija ne sme da stane.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike