Šolakovi mediji jedva dočekali da ponosno prenesu sraman tekst bivše Beograđanke: Prokosovski lobista seje mržnju prema predsedniku Vučiću

10.11.2023

16:40

0

Jedna od autora ovog teksta je Ivana Stradner, bivša Beograđanka i proukrajinski i prokosovski lobista

Šolakovi mediji jedva dočekali da ponosno prenesu sraman tekst bivše Beograđanke: Prokosovski lobista seje mržnju prema predsedniku Vučiću
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/TV Prva

Američki magazin Forin afers objavio je tekst sa naslovom "Drugi front Rusije u Evropi - Zapad mora da spreči Putina da izazove sukob na Balkanu" autora Davida Šeda i Ivane Stradner.

U srbomrzačkom tekstu se navodi kako je krajem septembra Srbija rasporedila napredno oružje duž granice sa tzv. Kosovom, izazivajući zabrinutost međunarodnih aktera.

pritnscreen twitter
 

Autori ove događaje vide kao znak za rastuću pretnju Rusije, saveznika Srbije, koja koristi informativne operacije i podržava Srbiju na različite načine, uključujući ekonomsku pomoć i političku podršku.

U tekstu se takođe za tenzija krive Srbi i njihov "napad na tzv. kosovsku policiju u Banjskoj", i navodi se da Rusija nastavlja da podstiče nepoverenje među Srbima na KiM.

Forin afers
 

Jedna od autora ovog teksta je Ivana Stradner, bivša Beograđanka i proukrajinski i prokosovski lobista, poznata po seriji optužbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sejanju i širenju mržnje prema njemu kao malom Putinu, širom Amerike.

Uzimajući sve ovo u obzir, ne čudi što su Šolakovi lažljivi mediji izabrali upravo tekst osvedočenog srbomrsca, kakva je Stradnerova, za svoju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U stilu male Olbrajtove, Stradner u svojim tekstovima o Srbiji i Srbima piše sve najgore, ističući Vučića kao krivca, a Rusiju i Putina kao pokretač svega lošeg na Balkanu.

Šolakovi mediji preneli vest

Šolakova medijska mašinerija odmah je prenela ovu vest, pa je na portalu Nova S osvanuo tekst sa naslovom „’Rusija preko Srbije otvara drugi front u Evropi’: Iz Amerike dosad nije stigla dramatičnija analiza u čijem centru se nalazi čvrsti zagrljaj Vučića i Putina”.

printscreen Nova S
 

Oni takođe zameraju Srbiji što gas kupuje od Rusije i to uz velike popuste, kao i to da će Rusija blokirati tzv. Kosovo da postane članica Ujedinjenih nacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike