Pa ovo je za zatvor: Petričić monstruoznom karikaturom nastavio bolesnu kampanju mržnje protiv Vučića (FOTO)

09.11.2023

14:22

0

Ovaj nedeljnik, koji se predstavlja elitnim, objavio je besramnu karikaturu Dušana Petričića na kojoj je i lider radikala Vojislav Šešelj

Pa ovo je za zatvor: Petričić monstruoznom karikaturom nastavio bolesnu kampanju mržnje protiv Vučića (FOTO)
Petričić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Najmračnijoj kampanji koju vode tajkunski mediji i opozicija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice pridružio se i hejterski NIN.

Ovaj nedeljnik, koji se predstavlja elitnim, objavio je besramnu karikaturu Dušana Petričića na kojoj je i lider radikala Vojislav Šešelj.

- Kakve su to gluposti? Kad svi znamo ko mu je pravi tata - stoji u tekstu koji izgovara Petričićev Šešelj, čime se direktno nastavlja brutalna hejterska kampanja koja je počela emitovanjem besramnog gebelsovskom pamfleta "Ja, Aleksandar: Državni gambit", a nastavljena u tajkunskom Danasu i na društvenim mrežama.  

ATAImages/Printscreen
 

Danas je objavio tekst u kome je insinuirao da je albanski novinar Fahri Musliju otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, laž koju je pre desetak godina lansirao Milovan Brkić.

Sve je nastavljeno napadima na predsednikovog najmlađeg sina Vukana (6), za koga hejteri na društvenim mrežama tvrde da čak i ne postoji (?!?). 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike