Orlić: Pobeda će biti ubedljivija nego ikada!

08.11.2023

21:47

0

Naglasio je da su izbori koji predstoje najvažniji do sada

Orlić: Pobeda će biti ubedljivija nego ikada!
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Dr Vladimir Orlić, kandidat sa liste "ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane", posetio je danas opštinske odbore Srpske napredne stranke u Odžacima i Apatinu, kao i Gradski odbor SNS u Somboru, gde je razgovarao sa građanima i aktivistima, kojima je zahvalio za marljivost, predanost i posvećenost Srbiji.

- Budite ponosni na svoj trud, na to što ste i vi učestvovali u postizanju istorijskih rezultata, uspeha koje branimo i koje nećemo dozvoliti da bilo ko sruši, uništi i vrati u vreme bede i propadanja - poručio je dr Orlić.

Naglasio je da su izbori koji predstoje najvažniji do sada.

- Odlučivaće se o onome što nam je svima na svetu najpreče - o našoj Srbiji. Za nju ćemo, baš kako smo uvek radili, nastaviti da se borimo, da na nju mislimo, za nju radimo. Da, na ponos građana, nižemo uspehe, vodimo politiku - slobodnu, samostalnu, suverenu. Da punog srca volimo svoj narod i čuvamo svaki deo svoje teritorije - rekao je dr Orlić i dodao:

- Kao najjača i najveća politička stranka zarekli smo se da, za razliku od drugih, nikada nećemo biti ni interesno udruženje ni privatna firma, već da ćemo za Srbiju živeti, voditi je putem napretka koji je prethodnih godina trasirao naš predsednik. Vidi to narod i zato će mu, ne sumnjam, 17. decembra izbor biti samo jedan, a pobeda liste "ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane!" veća i ubedljivija nego ikada."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike