Knežević čestitao jubilej: SNS svojom državotvornom i mudrom politikom od Srbije napravila vodeću državu u regionu

21.10.2023

17:25

0

Istakao je i kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najzaslužniji za rejting stranke

Knežević čestitao jubilej: SNS svojom državotvornom i mudrom politikom od Srbije napravila vodeću državu u regionu
Miloš Vučević i Milan Knežević - Copyright Milos Tesic/ATAImages/Milan MAričić

Predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević čestitao je danas predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Milošu Vučeviću 15 godina od osnivanja te partije.

Knežević je rekao da je SNS "svojom državotvornom i mudrom politikom" od Srbije napravila vodeću državu u regionu, koja, kako je naglasio, uprkos kompleksnim geopolitičkim dešavanjima, štiti nacionalne interese svih građana Srbije, ali i njen ugled i dostojanstvo, prenosi RTCG.

Tanjug/Rade Prelić
 

On je poželeo Vučeviću da SNS i na narednim izborima, kako je naveo, potvrdi superiornost programske politike, ekonomskog razvoja i daljeg prosperiteta Srbije.

- Takođe Vas molim da predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, najzaslužnijem za uspeh i rejting Srpske napredne stranke, prenesete moje iskrene pozdrave, u nadi da ćemo u narednom periodu razvijati i učvršćivati bratske odnose između Crne Gore i Srbije - poručio je Knežević.

Srpska napredna stranka proslavila je danas 15 godina od osnivanja skupom u Šapcu, kojem su, pored ostalih, prisustvovali predsednik SNS Miloš Vučević i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike