Oglasio se član porodice stradalog policajca sa KiM! Pozvao Kurtija da se uključi u pregovore i spreči dalje gubitke života!

24.09.2023

15:28

0

Autor: I.K.

Tzv. Kosovska policija saopštila je da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska, da su ranjena dva pripadnika, od kojih je jedan podlegao povredama

Oglasio se član porodice stradalog policajca sa KiM! Pozvao Kurtija da se uključi u pregovore i spreči dalje gubitke života!
Copyright Tanjug/Str

Član porodice policajca ubijenog na severu Kosova pozvao je Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija da se uključi u pregovore i povuče policajce sa severa Kosova i spreči dalje gubitke života.

- Pozivam Aljbina Kurtija da se uključi u pregovore, uzdrži se od upotrebe naših uniformi na severu i spreči dalje gubitke života, prenose prištinski mediji.

 

 

Podsetimo, tzv. Kosovska policija saopštila je da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Takođe, Eparhija raško-prizrenska oglasila se saopštenjem u kojem navodi da najoštrije osuđuje  napad koji se dogodio jutros na severu Kosova, u blizini sela Banjska. U dvorištu manastira Banjska nalaze se maskirana i naoružana lica, dok su sveštenstvo i vernici zaključani u kapeli.

O svim današnjim događajima na KiM možete pratiti u odvojenoj vesti.

Ovim povodom večeras od 20 sati javnosti će se obratiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike