Gradonačelnik Novog Sada Đurić poručio sugrađanima: Što pre da saniramo posledice i da se izdignemo iz ove situacije

22.07.2023

17:20

0

On se građanima obratio nakon još jedne sednice Štaba za vanredne situacije

Gradonačelnik Novog Sada Đurić poručio sugrađanima: Što pre da saniramo posledice i da se izdignemo iz ove situacije
Milan Đurić - Copyright YouTube/TV Pink

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obratio se javnosti nakon još jedne sednice Štaba za vanredne situacije i poručio da se nastavlja sa raščišćavanjem grada kako bi se što pre vratio u funkciju.

Prognoza se menja iz sata u sat

-Nastavljamo dalje da raščišćavamo, da što pre vratimo grad u funkciju. Koliko imam informacije, uveče ponovo nailazi nevreme ka našoj državi, prognoza se menja iz sata u sat. Sat vremena ranije ćemo znati da li će Novi Sad pogoditi. Sinoć je i spomenik prirode oluja nezapamćenih razmera pogodila, radi se o kopriviću u centru grada u Modeni. Sad su mi javili da se u nekom delu i nakrivio sat na Petrovaradinskoj tvrđavi, simbol Novog Sada. Poslao sam službe da vidimo da li je to istina i u kom obimu je i sat u opasnosti. Moramo da se izdignemo iz ove situacije - rekao je prvi čovek Grada.

 

 

Usvojene nove mere i preporuke

Na svom Instagram nalogu, gradonačelnik je naglasio da su nakon nove sednice Štaba za vanredne situacije usvojene nove mere i preporuke u cilju saniranja posledica nevremena.

-Nastavio sam obilazak Grada, najpre sam obišao Vidovdansko naselje i Slanu baru. Građani treba da znaju i to da smo u prostorijama mesnih zajednica obezbedili svakodnevno dežurstvo u periodu od 08.00 do 20.00 časova, a po potrebi će biti i duže. Takođe, građani mogu prijaviti nastalu štetu putem telefona, na brojeve mesnih zajednica- stoji na društvenim mrežama Đurića.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike