Ministar na fudbalskom terenu prvi put od teške saobraćajne nesreće (FOTO)

09.07.2023

14:11

0

Autor: I.K.

Memorijalni humanitarni fudbalski i košarkaški turnir "Milutin Mrkonjić" održan je u čast preminulog političara

Ministar na fudbalskom terenu prvi put od teške saobraćajne nesreće (FOTO)
ministar Đorđe Milićević - Copyright Instagram/djmilicevic

Na Adi ciganliji, ovog vikenda održan je memorijalni turnir "Milutin Mrkonjić", u organizaciji fonda "Svetozar Marković". Učešće je, između ostalih, uzeo i ministar u Vladi Srbije Đorđe Milićević, a koliki značaj ima ovaj događaj govori činjenica da je fudbal zaigrao prvi put od teške saobraćajne nesreće koju je imao.

-Ponovo u patikama na malom terenu. Posle pet godina pauze zbog posledica teške saobraćajne nezgode danas sam ponovo zaigrao fudbal i to na turniru u čast počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića, napisao je Milićević na Instagramu uz fotografije sa događaja. 

 

 

Podsetimo, prvi memorijalni humanitarni fudbalski i košarkaški turnir "Milutin Mrkonjić" održan je u čast preminulog političara, člana Socijalističke partije Srbije i dugogodišnjeg vršioca brojnih državnih funkcija. Turnir se završava danas dodelom medalja i pehara.

TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ
 

 

Mrkonjić je, kako je istaknuto i na konferenciji kojom je najavljen turnir, u mladosti aktivno igrao košarku u Radničkom sa Crvenog krsta. Ostao je ljubitelj sporta do kraja života, ne samo košarke, te je ovaj turnir zapravo prilika da mu se oda počast, pogotov što je karalter turnira humanitarni.

TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike