Ana Bekuta se slomila govoreći o Mrki, dok su je unuci bodrili iz publike: Želja mi je da ovo postane tradicija (FOTO)

06.07.2023

19:45

0

Političar je njen unuke gledao kao svoje

Ana Bekuta se slomila govoreći o Mrki, dok su je unuci bodrili iz publike: Želja mi je da ovo postane tradicija (FOTO)
Ana Bekuta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u novembru 2021. godine, a njegovu poslednju deceniju života obeželiža je emotivna romansa sa pevačicom Anom Bekutom.

Danas je održan memorijalni turnih u Mrkinu čast, gde su se okupili njegovi brojni prijatelji, kolege, članovi porodice, kao i neutešna Ana Bekuta sa porodicom.

Bekuta je pristigla sa sinom i unucima, koji su joj iz publike pružili podršku tokom govora posvećenom njenom pokojnom partneru Milutinu. Govoreći o Mrkonjiuću i njegovom životu, pevačica se slomila i pustila gorke suze.

- Dragi prijatelji, dame i gospodo hvala vam što ste me pozvali ovde. Pre neki dan sam baš zbog ovog turnira i promocije, gledala fotografije iz Milutinove mladosti u košarkaškom dresu i počela sam da razmišljam o njegovom životu, šta bi se desilo da je on zaista postao profesionalni košarkaš. Ali sigurna sam da je njegov život bio baš onakav kakav je morao i trebao da bude. Ta povreda je morala da se desi i njegov put je morao ipak da se odvija onako kako se zapravio i odvio. Kako smo mi umesto profesionalnog košarkaša Mrkonjića, poznavali političara Mrkonjića, ministra Mrkonjića, graditelja Mrkonjića, boema Mrkonjića, navijača Mrkonjića, provodadžiju Mrkonjića, šaljivdžiju, hedonistu i vrsnog poznavatelja i obožavatelja beogradskih kafana - pričala je Ana.

Bekutina želja je da ovaj turnir u Mrkinu čast postane tradicija.

- Verujem da jedan profesionalni košarkaš nikad ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija - pričala je Ana Bekuta, a šta je još pevačica rekla pogledajte u videu koji se nalazi u okviru teksta.

Antonio Ahel/ATAImages
Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike