Kurti prijateljski primio opoziciju iz Beograda: Svečlja pustio Aleksića i Ćutu na Kosovo i Metohiju da provociraju Srbe

20.06.2023

12:57

0

Očevidac svedoči da je čuo da je ulazak opozicionarima na KiM dozvoljen zahvaljujući snažnim protekcijama “nekog važnog iz Prištine”

Kurti prijateljski primio opoziciju iz Beograda: Svečlja pustio Aleksića i Ćutu na Kosovo i Metohiju da provociraju Srbe
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović Antonio Ahel/ATA Images

Potpredsedniku Narodne stranke Miroslavu Aleksiću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti pripadnici Kurtijeve policije na administrativnom prelazu Jarinje priredili su gotovo VIP tretman, otkriva očevidac koji se zatekao na licu mesta. Kako dodaje, čuo je da mu je ulazak na KiM dozvoljen zahvaljujući snažnim protekcijama “nekog važnog iz Prištine”.

Kako je preneo, Aleksić je prvo svojim autom došao do Jarinja, gde mu se ubrzo pridružilo još jedan automobil u kom je posle video da je bio Aleksandar Jovanović Ćuta.

- Njih su Kurtijevi policajci odvojili sa strane i neko vreme su ih sa dokumentima proveravali. Kada su izašli vratili su im dokumenta, načuo sam da su im rekli da su za njih zvali direktno iz Prištine da ih puste – opisuje očevidac za Informer.

Kada se zna ko drži sve poluge policije na Kosmetu, nameće se logičan zaključak da je u puštanje Aleksića i Ćute prste umešao niko drugi do takozvani ministar Dželjaj Svečlja.

Nema sumnje da ih je pustio i priredio im VIP tretman kako bi zloupotrebljavali Srbe za svoje sitne političke interese, na svu muku koju srpski narod nedeljama trpi.

Kaki se može videti na društvenim mrežama, oni su svratili do Zvečana gde ih je narod najurio.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike