Orban stigao u Srbiju, Vučić poručio: Sa iskrenim partnerima i prijateljima - sve je moguće i svaki plan je ostvariv (FOTO)

19.06.2023

20:10

0

Premijer Mađarske Viktor Orban stigao je u posetu Srbiji, a fotografiju sa njim je objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Orban stigao u Srbiju, Vučić poručio: Sa iskrenim partnerima i prijateljima - sve je moguće i svaki plan je ostvariv (FOTO)
Vučić se sastao sa Viktorom Orbanom - Copyright Foto:Printskrin/Instagram/buducnostsrbije

Premijer Mađarske Viktor Orban stigao je u posetu Srbiji, a fotografiju sa njim je objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Susret sa prijateljem Viktorom Orbanom i retki opušteni trenuci pre nego što počnemo da se bavimo ozbiljnim pitanjima od interesa za Srbiju i Mađarsku. Sa iskrenim partnerima i prijateljima - sve je moguće i svaki plan je ostvariv, a projekti na kojima radimo najbolje će pokazati da ništa ne može da zaustavi brzi rast obe zemlje. Dobro nam došao, dragi Viktore Orbane - napisao je Vučić.

 

On je objavio fotografije sa sastanka, a gostu iz Mađarske poručio: "Dobro nam došao, dragi Viktore Orbane!" Na Paliću će sutra biti održana Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske, a prethodiće joj sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom. Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, nakon sednice uslediće ceremonija potpisivanja bilateralnih dokumenata.

 

On je objavio fotografije sa sastanka, a gostu iz Mađarske poručio: "Dobro nam došao, dragi Viktore Orbane!"

Na Paliću će sutra biti održana Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske, a prethodiće joj sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, nakon sednice uslediće ceremonija potpisivanja bilateralnih dokumenata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike