Sekirom pretio Srbima zbog albanskog lobiste: Na protestu opozicije ljubimac Viole fon Kramon koja podržava nezavisnost tzv. Kosova (VIDEO)

09.06.2023

22:28

0

Kokanović je svojevremeno vitlao sekirom preteći ljudima koji su došli da mirno protestuju protiv dolaska najveće promoterke nezavisnosti tzv. države Kosovo u Srbiju

Sekirom pretio Srbima zbog albanskog lobiste: Na protestu opozicije ljubimac Viole fon Kramon koja podržava nezavisnost tzv. Kosova (VIDEO)
Copyright Printscreen

Na političkom protestu opozicije, koji je navodno "protiv nasilja", pojavio se i Zlatko Kokanović iz Gornjih Nedeljica koji je od Srba sekirom "branio", lobistu za nezavisnost tzv. države Kosovo, Violu fon Kramon.

Kokanović je, podsećamo, vitlao sekirom preteći ljudima koji su došli da mirno protestuju protiv dolaska najveće promoterke Aljbina Kurtija u Srbiju.

Podsetimo, politički protest koji je večeras organizovala opozicija u Beogradu bio je znatno manje posećen od prošlonedeljnog skupa, ali to ne znači da nije prošao bez incidenata.

Ovaj put opozicija je dotakla dno i pokazala svoje pravo lice. Naime, opozicionari su urinirali na zgradu Vlade Srbije, dok su ostali okupljeni to pozdravili uz aplauz i povike podrške. Baš niko, uključujući i političare iz opozicije, nije ni pokušao da spreči svog istomišljenika od ovog sramnog čina!

Ovime su bilo kakve priče opozicije o sopstvenoj “pristojnosti” i "superiornosti" definitivno pale u vodu.

Lažna krugodvojkaška i autošovinistička elita je jasno pokazala šta misli o Srbiji, njenim najvišim institucijama i, pre svega, narodu koji je na demokratskim izborima izabrao svoje predstavnike.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike