Većina je ostala da prati finale Zadruge: Manji odziv na protestu opozicije, nije pomoglo ni dovođenje bivšeg učesnika rijalitija

09.06.2023

21:36

1

Veliki broj onih koji su prošle sedmice prisustvovali političkom protestu opozicije odlučio je da ovaj put ostane uz male ekrane i prati ko će biti pobednik ove sezone Zadruge

Većina je ostala da prati finale Zadruge: Manji odziv na protestu opozicije, nije pomoglo ni dovođenje bivšeg učesnika rijalitija
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Politički protest koji je večeras organizovala opozicija u Beogradu bio je znatno manje posećen od prošlonedeljnog skupa. Razlog za to leži u činjenici da mnogi shvataju prave namere opozicije, koje se ne tiču borbe protiv nasilja nego isključivo fotelje, ali i činjenice da se večeras održava finale rijaliti programa Zadruga.

Naime, veliki broj onih koji su prošle sedmice prisustvovali političkom protestu opozicije odlučio je da ovaj put ostane uz male ekrane i prati ko će biti pobednik ove sezone Zadruge.

Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Dogodilo se upravo ono čega se tajkunski medij "Nova S" pribojavao i zbog čega je danas objavio tekst o pomeranju finala rijalitija za 18 časova.

Bivši učesnik rijalitija predvodio protest

Na prvi pogled to možda izgleda kontradiktorno, pošto se opozicija navodno bori za ukidanje rijalitija, ali svi koji su pratili današnji politički protest znaju da to nije tako.

Naime, opozicija je pokušala da privuče ljude na svoj skup dovođenjem bivšeg učesnika rijalitija Parovi, Petra Đurića Đufe, koji je i predvodio protest. Na njihovu žalost, Đufa nije ni blizu popularan kao njegove kolege iz Zadruge, tako da ni to nije pomoglo da se barem održi isti broj okupljenih kao prošle sedmice.

 

 

Inače, Đufa je najpoznatiji po incidentu koji se odigrao 2013. godine u gimnaziji u Majdanpeku, kada je gurao srednji prst u usta profesora istorije i sve to snimao svojim telefonom!

Tokom maltretiranja Đufa je tada, zajedno sa još nekoliko nasilnika, vikao svom profesoru: 

- Skini se, kurvo, hajde dromfuljo, bre!

Printscreen
 

Pored toga, Đurić je 2009. godine na Jutjubu objavljivao snimke na kojima se vidi kako dvojica mlađih dečaka tuku vršnjaka, kao i snimak maltretiranja čistačice.

Učesnici rijalitija i nasilnici u borbi protiv nasilja i rijaliti programa

I tako, dok opozicionari govore da su protiv nasilja i rijaliti programa, predvode ih učesnik Parova Đufa koji je maltretirao profesora u školi i Bjelogrlić koji je tukao Gagu Antonijevića...

Sve ovo pokazuje da pravi ciljevi protesta nije nikakva borba protiv nasilja, nego isključivo pokušaj da se opozicija, koja je opljačkala i rasprodala Srbiju od 2000. do 2012. godine, ponovo domogne fotelja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike