Stanje Dragiše Galjaka na koga je pucala Kurtijeva policija i dalje ozbiljno: Oglasio se direktor KBC Kosovska Mitrovica

02.06.2023

11:59

0

U ponedeljak je 52 Srba zatražilo pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, kad je Kfor upotrebio suzavac, a policija oružje

Stanje Dragiše Galjaka na koga je pucala Kurtijeva policija i dalje ozbiljno: Oglasio se direktor KBC Kosovska Mitrovica
Sukob Kfora, policije i Srba - Copyright Profimedia

Direktor KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek rekao je danas da je stanje Dragiše Galjka i dalje ozbiljno i da se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hirurške ekipe.

Doktor Elek je podsetio da se Galjak nalazi u jedinici intezivne nege, sa teškim telesnim povredama, nanetim vatrenim oružjem u ponedeljak od strane pripadnika kosovske policijske službe.

- Galjak ima ulaznu ranu u predelu krsne kosti levo i izlaznu ranu karlice levo.Takođe, ima prostelnu ranu na kažiprstu. Njegovo zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno i on se nalazi pod 24-časovnim nadzorom hiruške ekipe Klinilko bolničkog centra Kosovska Mitrovica - naveo je Elek.

U ponedeljak je 52 Srba zatražilo pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, nakon što je Kfor upotrebio suzavac, a kosovska policija vatreno oružje protiv građana koji su protestovali ispred opštine Zvečan, prenosi Kosovo onlajn.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike