Opozicija nastavlja sa izmišljanjem i laganjem! Narod je za njih rulja i glup!

30.05.2023

18:42

0

Upravo oni koji su počinili najveće pljačkaške privatizacije u Srbiji, od 2000. do 2012. godine, sada šire laži i optužuju današnju vlast za nedela koja su sami činili

Opozicija nastavlja sa izmišljanjem i laganjem! Narod je za njih rulja i glup!
Copyright Printscreen

Opozicija nastavlja da širi dezinformacije i gnusne laži protiv Srpske napredne stranke i vlasti.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se dezinformacije o tome kako je SNS započeo privatizaciju 22 javna preduzeća, među kojima su Srbijavode, Srbijašume, kao i nacionalni parkovi.

Uz optužbe, nisu se libili ni da SNS nazovu lopovima koji "pokreću totalnu pljačku", iako nisu ni objasnili o čemu se radi i na osnovu čega su optužbe iznete.

Foto: Printscreen/ Instagram
 

Bez ikakvih dokaza i pokrića, ova laž uznemirila je narod, ali je jasno da je u pitanju samo podla namera opozicije da unese nemir i uzdrma poverenje naroda, a sve u cilju pokretanja obojene revolucije i nasilnog dolaska na vlast. Oni su očigledno mišljenja kako je narod rulja i glup jer plasiraju priču koja je lako proverljiva i javna. 

Šire laži iako je istinu lako proveriti

Prava istina je da je Vlada Srbije transformisala određena javna preduzeća u akcionarska društva sa ograničenom odgovornošću, što je lako proverljivo i transparentno.

Ovu informaciju opozicioni lešinari iskoristili su za plasiranje neistine, a sve sa ciljem da se unese dodatni nemir, iako se Država bori sa velikim problemima i pritiscima.

I premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila i prokomentarisala bedni plan opozicije:

- Ovo je jedna u nizu brutalnih, sramotnih i lako proverljivih laži. Cilj je destabilizacija Srbije, unošenje haosa i panike među stanovništvom. Ovo je knjiški primer pokušaja obojenih revolucija. Neće proći. Srbiju ćemo odbraniti svi mi zajedno - radom, ljubavlju, posvećenošću - napisala je premijerka na Tviteru i dodala:

- Nadležni organi moraju da provere ko sve stoji iza plasiranja ovakvih laži - i iz zemlje, i iz inostranstva, i svi ti ljudi moraju da odgovaraju. Toliko dugujemo našoj zemlji, našem narodu i svim našim građanima. Srbija ne sme, i nikada neće, stati!

Pokušaj pokretanja obojene revolucije

Plan prozapadne opozicije, koja je u periodu od 2000. do 2012. godine počinila najveću pljačku u istoriju Srbije, jeste pokretanje obojene revolucije i nasilno preuzimanje vlasti. Naime, Zapad i njihovi poslušnici u Srbiji su shvatili da legalnim putem opozicija ne može da dođe na ključne pozicije u zemlji, s obzirom da narod shvata da je naša zemlja od 2012. godine zabeležila ogroman ekonomski rast. Plate i penzije su znatno povećane, izgrađene su stotine kilometara puteva, a Vojska Srbije je ponovo respektabilna sila.

Zbog svega pomenutog, skovan je plan o pokretanju obojene revolucije kako bi oni koji su pljačkali Srbiju više od deceniju (2000-2012) ponovo zaseli u fotelje i razrušili sve ono što je posle njihovog odlaska sa vlasti izgrađeno.

Tanjug/Rade Prelić
 

Slične scenarije smo mogli da vidimo i u drugim državama. Kada god bi neka vlast uspela da izgradi svoju zemlju, vodeći suverenu politiku, posle određenog vremena prozapadne političke opcije bi pokretale slične revolucije. Po pravilu, te zemlje su posle toga dobijale zapadnjačke marionete na vlasti, a ekonomija bi u rekordnom roku bila uništena.

Recept je uvek bio isti. Formalno bi bio uzet neki povod za pokretanje protesta, koje bi pomno pratili mediji sa Zapada i iz susednih zemalja koje su već zapadnjačke marionete. Kada bi uspeli da se dokopaju vlasti, zapadnjački puleni iz tih zemalja bi ubrzo razorili i rasprodali sve što je do tada izgrađeno, a država bi se zaduživala do neslućenih granica, naravno, kod zapadnih zemalja.

Foto: Printscreen
 

Isti plan priprema i prozapadna opozicija u Srbiji. Ipak, srpski narod se dobro seća gorkog iskustva iz 2000. godine, kada su na vlast došli oni koji su izvršili pljačkaške privatizacije, srpski politički i vojni vrh isporučili Hagu, a svoje džepove i račune u inostranstvu napunili opljačkanim novcem.

Zato se prozapadna opozicija, kao i njihovi nalogodavci, grdno varaju ako misle da će im nešto slično poći za rukom. Niti je ovo 2000. godina, niti je Srbija danas kao ona od pre 23 godine. A i međunarodne okolnosti su se promenile, tako da mi više nismo usamljeno ostrvo na mapi sveta koje pruža otpor zapadnjačkom imperijalizmu.

Pad globalne moći Zapada je sve očigledniji, a vreme suverenih nacionalnih države sve je bliže. Ovog puta im porobljavanje Srbije sigurno neće poći za rukom.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike