Balša Božović stao na stranu Kurtijevih terorista: Srbe sa Kosmeta nazvao koljačima Veljka Belivuka

29.05.2023

22:08

0

U sukobima su povređene najmanje 52 osobe srpske nacionalnosti, od kojih tri teže

Balša Božović stao na stranu Kurtijevih terorista: Srbe sa Kosmeta nazvao koljačima Veljka Belivuka
Božović - Copyright Printscreen/YouTube

KFOR je danas pod punom opremom za razbijanje demonstracija tukao okupljeni narod kod Zvečana, a pripadnici ROSU su i pucali na Srbe.

U sukobima su povređene najmanje 52 osobe srpske nacionalnosti, od kojih tri teže.

I dok Kurtijevi specijalci, rame uz rame sa KFOR-om, pucaju i prebijaju goloruki srpski narod, otvorena podrška im dolazi od opozicije iz Beograda.

Printscreen
 

Naime, bivši funkcioner i narodni poslanik Demokratske stranke, Balša Božović, na svom Tviter nalogu uporedio je Srbe sa severa Kosova i Metohije sa Veljkom Belivukom i njegovim koljačima.

- U Zvečanu su baš popularni kačketi koje je nosio i Velja Nevolja – napisao je Božović i time se otvoreno stavio na stranu Kurtijevih terorista.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Aljbin Kurti ima samo jednu želju - da izazove sukobe na KiM i dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, da dovede do krvoprolića ceo region i naglasio da je Kurti jedini krivac za ovo što se događa na KiM.

Vučić je u vanrednom obraćanju javnosti u Predsedništvu rekao da je malo ko želeo da razume šta je suština svega što se na KiM događa, iako smo mesecima govorili da Kurti to želi da dođe do sukoba.

- U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, a on koji je jedini krivac za sve što se događa, da pere pilatovski ruke i kaže da sa njim to nema nikakve veze - rekao je Vučić. 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike