Preživeo rat i zloglasnu "Oluju", ali ne i vlast Đilasa i Tadića: Lažni borci protiv nasilja na duši nose Ranka Panića!

18.05.2023

20:15

0

Panića je ubio bivši režim, na čelu sa Tadićem, a u čijem su vrhu bili Đilas, Jeremić, Pajtić i ostala žuta klika

Preživeo rat i zloglasnu "Oluju", ali ne i vlast Đilasa i Tadića: Lažni borci protiv nasilja na duši nose Ranka Panića!
Copyright Profimedia

U prethodnom periodu svedoci smo najbrutalnijeg nasilja koje sprovodi deo opozicije. Napadi na političke neistomišljenike, uvrede i pretnje smrću su svakodnevica na kanalima prozapadnih tajkunskih medija, koji bez trunke odgovornosti promovišu najvulgarniji i najprimitivniji narativ.

Pripadnici opozicije i njihovi simpatizeri koriste nasilje kao instrument političke borbe, sa ciljem da ponovo zasednu na vlast, i zaustave napredak Srbije! 

Paradoksalno, upravo oni sada pozivaju na proteste pod parolom “Stop nasilju", lažno optužujući vlast, ali i SPC, da su "generatori" i krivci za nasilje u srpskom društvu.

Žuta klika odgovorna za politčko ubistvo - Nismo zaboravili Ranka Panića!

Današnji predstavnici opozicije, a dojučerašnji vlastodršci, veruju da građani Srbije imaju pamćenje zlatne ribice i da zaboravljaju kako su onomad vladali, i kako su prolazili oni koji su bili njihovi politički neistomišljenici. 

Setimo se samo jednog - Ranka Panića. 

Panića je ubio bivši režim, na čelu sa Tadićem, a u čijem su vrhu bili Đilas, Jeremić, Pajtić i ostala žuta klika.

M.M./ATAImages
 

 

Ovaj nekadašnji borac Vojske Republike Srpske Krajine, koji je zajedno sa stotinama hiljada Srba iz Hrvatske proteran 1995. tokom zločinačke operacije "Oluja", žrtva je politički motivisanog ubistva.

Panić je živeo u Mladenovcu sa svojom majkom Smiljom i partnerkom Mirjanom. Iako se školovao za učitelja, uglavnom je radio fizičke poslove, a poslednjih devet godina života radio je u skladištu jedne mlekare. 

Zgrožen sveopštim stanjem u društvu i odnosu vlasti DS-a prema ljudima koji su stajali na braniku otadžbine, on koristi demokratsko pravo na okupljanje i izražavanje mišljenja koje ondašnjim vlastodršcima nikako nije bilo po volji. 

Tokom mitinga koji je organizovan nakon hapšenja Radovana Karadžića u julu 2008, Ranko Panić je brutalno prebijen od strane policije, a od povreda tog batinanja je i preminuo.


 

Policija pokušala da potisne okupljene građane i izazvala sukob!

U neredima koji su započeti u Makedonskoj ulici, kada je policija pokušala da potisne okupljene građane, verovatno da bi masa naroda izgledala malobrojnije, povređeno je 46 ljudi, među kojima su bili narodni poslanici, novinari, kao i sam Panić. Nakon incijalnog incidenta, policija, po naredbi žutih vlastodržaca, na okupljeni narod ispaljuje suzavac i nastavlja sa brutalnim batinanjem.

Panić se po povratku s protesta u Mladenovac, iste noći požalio na bolove u stomaku i tražio nešto protiv bolova. Tada je supruzi ispričao da je od žandarma dobio udarac u predelu stomaka, nogom!  Nesrećni čovek je preminuo u bolnici 17 dana kasnije od posledica udarca, od kog mu je puklo debelo crevo. 

 

Vredan i dobar čovek - ogorčen zbog antisrpske politike!

O Paniću su se mogle čuti samo reči hvale. Bio je patriota, borio se u Krajini, pošten, vredan i hrabar čovek koji nije bio ratoboran. 

Wikipedia
 

 

Nije bio član nijedne stranke, a stradao je kada je podigao glas protiv pogubne politike koju su sprovodili Tadić,  Đilas, Pajtić i ostali. 

Majka Ranka Panića govorila je da je njen sin preživeo rat u Hrvatskoj, da nikome nikada nije naudio, ali da ga je tadašnja vlast u Srbiji ubila i da pravde nema.

 

Nasilnici lažnom borbom protiv nasilja žele da povrate vlast!

Da ondašnji vlastodršci, a danas perjanice opozicije, narativ ne menjaju, svedoče njihove najnovije izjave.

 

Printscreen
 

Ovih dana oni brutalno prete svima koji se ne slažu sa njihovom političkom agendom. Pozivaju na linč ne birajući mete - od velikodostojnika SPC do sportista koji imaju drugačije mišljenje.

Evidentno je da, po njima, niko ne sme da kaže ništa drugačije, da ima drugo mišljenje, i da niko čak i ne sme da ima lični politički stav. 

Videli smo to juče na primeru našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, koji je, nakon što se učlanio u SNS, dobio salvu uvreda i napada tajkunskih medija, kao i lidera i simpatizera opozicije.

O tome kako bi da se domognu vlasti javnost je obavestio Jovo Bakić, koji je priznao da na izborima opozicija ne može da pobedi Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, te je brutalno zapretio da će opozicionari da ih jure, prebijaju i podave!

Ne daj bože da se domognu vlasti, jer mnoge očigledno čeka sudbina Ranka Panića! 


Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike