"Patrijarh je bradata nakaza, treba ga...": Marko Vidojković uputio jezive pretnje poglavaru SPC (VIDEO)

17.05.2023

22:47

1

Snimak skandaloznog vređanja najbolje pokazuje šta Vidojković i njegovi opozicioni istomišljenici misle o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i državi Srbiji

"Patrijarh je bradata nakaza, treba ga...": Marko Vidojković uputio jezive pretnje poglavaru SPC (VIDEO)
Marko Vidojković3 - Copyright Printscreen/YouTube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Opozicionar Marko Vidojković skandalozno je u jednom video-obraćanju, u emisiji "Dobar, loš, zao", izvređao poglavara Srpske pravoslavne crkve, patrijarha Porfirija.

- On je bradata nakaza, bradati jadnik u suknji kojeg treba ka*ati - samo je deo Vidojkovićevih reči i jezivih uvreda koje je uputio na račun patrijarha Porfirija.

Snimak skandaloznog vređanja najbolje pokazuje šta Vidojković i njegovi opozicioni istomišljenici misle o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i državi Srbiji. 

Osim toga, Vidojković je i pretio predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, za koga je rekao da ga "treba obesiti".

Takođe, ovaj opozicionar je u jednoj od svojih kolumni optužio Rome da “prodaju svoj glas”, a da im je zauzvrat dozvoljeno da nekažnjeno čine razne prekršaje i krivična dela.

- Ako slučajno vidite zapaljene gume, to je deo lokalnog ekološkog plana za spaljivanje nepotrebnih sirovina, a možda se i neko napio, zbog mesečine, kiše ili neuzvraćene ljubavi, pa, eto, zapalio gume. Nemojte zvati vatrogasce. Na svaku protivpožarnu intervenciju ovde se odgovara tradicionalno, sa tri nova požara - napisao je svojevremeno Vidojković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike