Bakić priznao, pa krenuo da preti: Na izborima opozicija ne može da pobedi - moraju da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu!

16.05.2023

07:12

0

Bakić je umesto izbora građanima Srbije ponudio alternativu u vidu ekstremnog nasilja

Bakić priznao, pa krenuo da preti: Na izborima opozicija ne može da pobedi - moraju da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu!
Copyright Twitter printscreen

Sociolog Jovo Bakić čovek koji je svojevremeno pretio da će "vlast juriti po ulicama" na tajkunskoj televiziji Nova S ponovio je svoje pretnje!

Istaknuti levičarski ekstremnista, kojem ne smeta da gostuje na tajkunskim televizijama, u stilu svojih ideoloških očeva koji su brutalno zatirali trag svakome kome je srpstvo na srcu, priznao je da na izborima opozicija ne može da pobedi Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku i pozvao na linč!

Bakić je umesto izbora građanima Srbije ponudio alternativu u vidu ekstremnog nasilja, i brutalno zapretio da će predstavnike aktuelne vlasti opozicionari da jure, prebijaju i podave!

Na izborima ne mogu izgubiti. Odnosno, ako izgube, to neće priznati i onda će morati da se jure po ulicama. Moraju da se jure po ulicama. Pošto sam ja rekao i da će plivati po Savi i Dunavu, da, i to će se dogoditi. Jer kad jurite nekog, on skače u reku da ga ne sustignete i onda pita me Dragan Đilas: A šta Vi mislite pod tim? Mislim da će neko kraul, neko prsno, neko leđno, kako ko ume, plivaće. Isto tako, kako ko zna, bežaće. Šta vi očekujete od jednih besprizornika? Oni će u jednom trenutku biti nadjačani i kad budu nadjačani, moraće da beže. Neko će kraul, neko prsno, neko će da trči i to vam je to. A mi ćemo da ih jurimo – zapretio je Bakić.

 

 

 


Nakon najnovijih pretnji jasno je da se opozicija se ne bori protiv nasilja, već da samo koristi tragediju naroda i Srbije za lične interese.
 

 

Takođe, jasno je da među onima koji se predstavljaju kao borci protiv nasilja ima čak i onih koji su i pred zakonom gonjeni pa i pravosnažno osuđeni upravo za nasilje, pa čak i prema ženama.

Skupljeni s koca i konopca lažni borci protv nasilja i dokazani nasilnici sakrili su se iza građana koji su potreseni tragedijama koje su nas zadesile, zloupotrebljavaju trenutak da nasilno dođu na vlast. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike