Da nije tužno bilo bi smešno! Novinar batinaš koji je pretukao suprugu preko noći postao borac protiv nasilja!

15.05.2023

13:55

0

Autor: Ekipa 24sedam

Kako je nasilnik naprasno postao borac protiv nasilja?

Da nije tužno bilo bi smešno! Novinar batinaš koji je pretukao suprugu preko noći postao borac protiv nasilja!
Copyright Milan Bošković, Antonio Ahel/ATAImages

Sportski novinar Milan Bošković koji je 2021. godine pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora nakon što je pretukao suprugu, danas se predstavlja kao jedan od boraca protiv nasilja!

Podsetimo, Boškovića ja tada prijavila bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu, tvrdeći da ju je posle svađe izudarao. 

On je najpre izjavio da nije tačno da ju je tukao, međutim, posle noći provedene u pritvoru ipak je odlučio da prizna krivicu.

Ženu vređao i tukao pred sinom! Dete vikalo „Skloni se od mame"! 

Par se sporazumno razveo godinu dana pre incideta, a razlog je bila preljuba koju je Bošković počinio. Povređena žena je tom prilikom pojasnila da je živela kod majke u Barajevu, a da se u zajednički stan vratila kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. 

Nasilnik Bošković je bivšu suprugu tukao pred maloletnim sinom, a kao razlog za sukob sa majkom njegovog deteta novinar je istakao da u stanu zatekao nered! 

Nesrećna žena je tom prilika u MUP-u rekla da to nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala

Ona je istakla da je Bošković prvo počeo da je vređa da je „prljava seljančura iz Barajeva“, a nakon toga je uzeo cipelu i gađao je u glavu. 

Novopečeni borac protiv nasilja, je zatim ženu gurnuo u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu, a zatim joj je lupio par šamara. Nako što je krenula u spavaću sobu Bošković ju je gurnuo na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo: „Skolni se od mame, nemojte više da se bijete“.

Kako je nasilnik naprasno postao borac protiv nasilja?

Bošković se danas na socijalnim mrežama predstavlja kao borac protiv nasilja, ali je istina ipak nešto drugačija! 

Ovaj osuđeni nasilnik - batinaš, je samo jedan od glasnogovrnika tajkunske opozicije, čije objave na socijalnim mrežama deli i šakom i kapom! 

Bošković je prethodnih dana bio jedna od udarnih pesnica u kampanji koja se širila društvenim mrežama, tokom koje su predstavnici opozicije objavili veliki broj fotomontaža i raznih lažnih fotografija!

Boškovićeve aktivnosti još jednom nedvosmileno potvrđuju da nedavni skup nije nikakav “protesta građana protiv nasilja ”, već politička ujdurma tajkunske opozicije kojoj je jedini cilj da zasedne na vlast i nastavi sa pljačkom građana!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike