Tužbu sigurno neću povući, dete je sve to preživelo: Bivša supruga Milana Boškovića do detalja o užasu koji je pretrpela!

17.09.2021

10:49 >> 12:12

0

Autor: j.jovanovic

Jelena se trenutno nalazi u svom devojačkom domu, kod majke u Barajevu

Tužbu sigurno neću povući, dete je sve to preživelo: Bivša supruga Milana Boškovića do detalja o užasu koji je pretrpela!
Copyright Foto: 24sedam

Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, sportskog komentatora Milana Boškovića, da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu.

Kako je istakla, ona neće povući prijavu, jer ima u vidu da u Srbiji postoje mnoge žene koje trpe nasilje i želi da njima bude dobar primer kako treba postupati u ovakvoj situaciji.

Pročitajte još:

Jelena se trenutno nalazi u svom devojačkom domu, kod majke u Barajevu.

– Pa kako mogu da se osećam osim užasno. Tužbu protiv supruga sigurno neću povući. Rekla sam istinu u policiji, a imam i odgovornost prema svim ženama koje u Srbiji trpe nasilje. Tako da tako nešto ne dolazi u obzir – rekla je Jelena, još uvek vidno u šoku.

Ipak, supruga Milana Boškovića nije želela da dalje iznosi detalje onoga što se desilo u njihovom domu na Novom Beogradu, jer kako kaže, njen sin je sve to video i preživeo, pa ne želi da kroz to ponovo prolazi.

– Imam malo dete, koje je prisustvovalo događaju i sve to preživelo, zbog njega ne bih detaljisala. Njemu nije potrebno da celu dramu iznova proživljava – istakla je Jelena.

Milan Bošković, Antonio Ahel/ATAImages

Da podsetimo, Jelena je policiji ispričala da su se ona i suprug sporazumno razveli pre godinu i po, te da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da ovo nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila na Novi Beograd u stan, kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Rekla je, takođe, da je oko devet časova, kada je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Rekao joj je, kako je ona ispričala policiji, da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka.

Kada je počeo da je vređa da je “prljava seljančura iz Barajeva”, prišao joj je, a ona je, znajući da će je povrediti, prošla prstima kroz njegovu kosu, jer ju je presadio.

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je ona otišla do kupatila. Zatim je on došao za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu. Nakon toga joj je lupio par šamara. Zatim je krenula u spavaću sobu, a on ju je gurnuo na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo: “Skloni se od mame, nemojte više da se bijete!”

Pročitajte još:

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da je ubedi da se pomire. Nakon toga, tvrdila je ona, otišla je u policiju i sve prijavila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike