Prva izjava novinara Milana Boškovića nakon priznanja krivice: "Molim vas za razumevanje..."

17.09.2021

14:41 >> 18:17

0

Autor: j.jovanovic

Bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu juče ujutru ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je posle svađe nekoliko puta udario

Prva izjava novinara Milana Boškovića nakon priznanja krivice: "Molim vas za razumevanje..."
Copyright Printscreen/Youtube/Al Jazeera Balkans

Novinar Milan Bošković (46) je prema pisanju medija, priznao da je na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu bio nasilan prema supruzi. On je za samo 15 sati od hapšenja pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne ponovi krivično delo.

Tim povodom, kontaktirali smo Boškovića, koji nam je kratko prokomentarisao, da ne želi da komentariše čitavu situaciju.

Pročitajte još:

-Zbog osetljivosti čitave situacije ne bih želeo ništa da komentarišem. I molim Vas da imate razumevanja. Hvala najlepše  – ukratko je prokomentarisao novinar Milan Bošković za 24sedam.

Podsetimo, bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu juče ujutru ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je posle svađe nekoliko puta udario. Bošković je za medije najpre izjavio da to nije tačno i da nije udario suprugu, međutim, posle noći provedene u pritvoru danas u tužilaštvu ipak je odlučio da prizna krivicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike