Ljubimac hrvatskih medija i jedan od organizatora blokada saobraćaja na auto-putu: Ćuta Jovanović ne krije namere tajkunske opozicije!

15.05.2023

11:01

0

Jovanović je ogolio namere tajkunske opozicije i svima jasno stavio do znanja da pomenuti protest nema nikakve veze sa ikakvim zahtevima koji imaju za cilj dobrobit građana

Ljubimac hrvatskih medija i jedan od organizatora blokada saobraćaja na auto-putu: Ćuta Jovanović ne krije namere tajkunske opozicije!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević/pritnscreen/RT/Red Line Global/DNK

Lider opozicione koalicije "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta jedan je od organizatora blokada saobraćaja na auto-putu, što je podsećamo krivično delo! 

Glavni lešinar i inspirator haosa Jovanović je tokom maltretiranja građana koje se događalo u petak, svojim huliganima rukovodio sa nadvožnjaka iznad auto -puta, kako su mnogi primetili sa sigurne distance!

Jovanović je ogolio namere tajkunske opozicije i svima jasno stavio do znanja da pomenuti protest nema nikakve veze sa ikakvim zahtevima koji imaju za cilj dobrobit građana, već da se radi o politički motivisanim demonstracijama koje imaju za cilj nasilnu smenu vlasti!

- Ovde smo da tražimo od Bratislava Gašića, od Aleksandra Vulina, da urade ono jedino što mogu da urade, a to je da s emomentalno sklone sa svojih funkcija. U ime svih svojih kolega im poručujem da im je bolje da to urade sami, nego da ih narod menja na ulici, rekao je nedavno Aleksandar Jovanović Ćuta.

Takođe, Ćuta se pre protesta koji su blokirali normalan tok života Beograđana, pojavio na hrvatskoj televiziji i time pokazao da je cilj opozicije i hrvatskih medija isti, konstatno blaćenje i napadanje Srbije i njene legitimno izabrani vlasti

Jovanović je tokom obraćanja "komšijama" poželeo je dobrodošlicu  u prestonicu Srbije, a onda Gazelu koju je blokirao nazvao "jedinom slobodnom institucijom".

- Gazela je institucija gde je oteran Rio Tinto nakon velikih PROSVJEDA! Hrvati nisu naši neprijatelji! - šokirao je tom prilikom Ćuta Jovanović.

Podsećamo, lažni borac protiv nasilja, i lažni ekološki aktivista Jovanović nedavno je u Narodnu skupštinu pokušao je da unese biber sprej! 

Srećom, na ulazu mu je obezbeđenje isti oduzelo, a postavlja se pitanje zbog čega je sa sobom nosio ovo oružje.

Da ovaj samozvani ekolog bukvalno ne propušta priliku da napravi skandal u javnosti, pokazuje i nedavni događaj sa konferencije za novinare u zgradi Beogradskog dramskog pozorišta kada je verbalno napao glumca Miloša Bikovića, jer, kako tvrdi, u poslednjoj epizodi serije Južni vetar “ismevaju njihovu borbu protiv kopanja litijuma u Srbiji”. Ćuta je očigledno počeo da se bori i protiv fiktivnih likova i događaja iz filmova i serija!

Tanjug
 

 


Podsetimo, na protestu pored Ćute u prvim redovima su bili Srđan Milivojević, DS-ovac koji je pretio ubistvom Vučićevom sinu i bratu, Aleksandar Olenik - lobista za uvođenje sankcija Rusiji i kome je tzv. Kosovo nezavisno, i Jelena Jerinić - dobro poznata po tome što zamera Vučiću što ne pristaje na to da tzv. Kosovo uđe u Savet Evrope.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike