Boško, Miloše, Milice: Koliko ste dana godišnje na KiM?

28.02.2023

16:27

0

Saopštenje KPN prenosimo u celosti

Boško, Miloše, Milice: Koliko ste dana godišnje na KiM?
Obradović, Đurđević Stamenkovski i Jovanović - Copyright ATAImages/M.K./Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović

- Konzervativni pokret Naši saopštenja Dveri, DSS i Zavetnika u kojima sebe predstavljaju kao nekakve branitelje Kosova i Metohije smatra jeftinim pokušajima sakupljanja političkih poena i obmanom građana.

DSS i Zavetnici su prestali da budu patriotska opozicija (ako su ikada i bili) nakon sramnih sastanaka nakon izbora o pravljenju koalicije sa Borkom Stefanovićem, Zoranom Lutovcem, Zdravkom Ponošem, Marinikom Tepić, Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, levičarima iz Ne davimo Beograd i sličnima koji su otvoreni lobisti za nezavisnost Kosova. 

Dveri su u izdaji otišle više koraka ispred njih, jer je Boško Obradović bio jedna od udarnih pesnica Dragana Đilasa u pokretu 1od5miliona i protestima na kojima je upadao u RTS i izigravao stradalnika i velikog opozicionara. 

Istog tog opozicionara prvi put u Parlament RS uveo je Kajl Skot ambasador SAD, po čijem nalogu su lideri DS i ostalih prozapadnih stranaka pozvali svoje glasače da na ponovljenim izborima glasaju za Dveri u uvedu ih u skupštinu.

Saradnjom sa lobistima za nezavisnost KiM, zapadnim ambasadama, ali i promoterima kampanje „da su Srbi genocidni narod“, poput Marinike Tepić, jasno su stavili do znanja da oni ne vode brigu o bilo kakvoj ideologiji i zaštiti srpskih nacionalnih interesa, već ih isključivo interesuje dolazak na vlast i za to ne biraju sredstva.

Srbiji je dosta salonskih patriota koji više dana godišnje provedu na letovanju i zimovanju nego na Kosovu i Metohiji za koje se „bore“! - ističe se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KPN

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike