Podneo ostavku: Poslanik SPS, koji je za vreme sednice o KiM gledao filmove za odrasle, napustio Skupštinu Srbije!

07.02.2023

11:07

0

Autor: 24sedam

Stević je, dok su poslanici raspravljali o situaciji na Kosovu i Metohiji, i dok je predsednik Vučić govorio o rešenjima i predstojećim koracima, "uživao" u filmovima za odrasle na svom mobilnom telefonu

Podneo ostavku: Poslanik SPS, koji je za vreme sednice o KiM gledao filmove za odrasle, napustio Skupštinu Srbije!
poslanik SPS-a Zvonimir Stević podneo ostavku - Copyright Tanjug/Tara Radovanović parlament.gov.rs Prinscreen Informer

Poslanik Socijalističke partije Srbije u Skupštini Srbije, Zvonimir Stević, podneo je ostavku na tu funkciju, nakon što se u medijima pojavio snimak na kome se vidi kako za vreme posebne sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji gleda filmove za odrasle

Stević je, dok su poslanici raspravljali o situaciji na Kosovu i Metohiji, i dok je predsednik Vučić govorio o rešenjima i predstojećim koracima, "uživao" u filmovima za odrasle na svom mobilnom telefonu.

Informer printscreen
 

 

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sastanku vrha stranke, poručio je da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera, ali da „neće popustiti pod ucenama – ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara".

Vučić je ocenio da je SNS na sednici Skupštine o Kosovu i Metohiji, bio usamljen u odbrani državnih interesa.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneo je naš izvor Vučićeve reči.

Potom je u medijima osvanuo video koji svedoči da je poslanik SPS-a nezainteresovan za raspravu o Kosovu i Metohiji, iako je rodom odande te da umesto da učestvuje u diskusiji i da podršku naporima države, on gleda porno filmove.

Ubrzo se oglasio bio i lider SPS-a Ivica Dačić koji je poručio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima apsolutno njegovu podršku, te da očekuje da poslanik podnese ostavku.

Bnus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike