Za nas predaja nije opcija! Gašić: Jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju

23.01.2023

12:15

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije, nakon razgovora sa međunarodnim izaslanicima danas prisustvuje sednici Vlade Srbije, a večeras će se obratiti javnosti

Za nas predaja nije opcija! Gašić: Jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju
ministar Bratislav Gašić - Copyright TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Pritisci i izazovi sa kojima se naša zemlja i predsednik Vučić suočavaju ovih dana su najteži do sada, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

- Srpska napredna stranka jedino na čelu sa Aleksandrom Vučićem može sačuvati mir i stabilnost i nastaviti putem napretka - rekao je Gašić.

Kako kaže, jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju, Srbiju koja se bori za svoj narod, Srbiju koja je snažna i koja svakoga dana napreduje.

- Srpska napredna stranka i svi mi koji smo deo nje, moramo jasno i glasno pružiti podršku predsedniku Vučiću i stati uz njega u ovim teškim odlučujućim trenutcima za našu zemlju. Za nas predaja nije opcija! - izjavio je Gašić.

Podsetimo, predsednik Srbije, nakon razgovora sa međunarodnim izaslanicima danas prisustvuje sednici Vlade Srbije, a večeras će se obratiti javnosti. On je sinoć napustio sastanak sa vrhom SNS, gde je ponudio da se povuče ako nema podršku i jedinstvo oko rešenja za Kosovo i Metohiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike