Vujović: Vučić čvrsto štiti državne interese, niko drugi to ne bi umeo i znao bolje da uradi od njega!

23.01.2023

11:37

0

Autor: 24sedam

Danas se održava sednica Vlade Srbije na kojoj predsednik predočava članovima kabineta Ane Brnabić situaciju u vezi sa Kosovom i Metohijom

Vujović: Vučić čvrsto štiti državne interese, niko drugi to ne bi umeo i znao bolje da uradi od njega!
ministarka Irena Vujović - Copyright TANJUG/ Rade Prelic

Povodom najave predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da je spreman da se povuče sa čela stranke, članica Predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka Irena Vujović poručila je da njega niko ne bi mogao da zameni i da su sramni bilo kakvi napadi na njega.

- U ovom trenutku je najvažnije jedinstvo u Srbiji i apsolutna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za bolju i snažniju Srbiju. Od izuzetnog je značaja da svi damo punu podršku presedniku koji je nebrojeno puta do sada, pokazao državničku odgovornost u sprovođenju politike za koju su građani Srbije više puta u ogromnoj većini glasali, navela je ona.

Istovremeno, dodaje, sramno je kada vidimo da napadi dolaze od onih politikanata koji su ključno uticali i doveli do jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

- Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao odlučnost i hrabrost, izražavajući čvrsto opredeljenje da zaštiti naše državne interese i sigurni smo da niko drugi to ne bi umeo i znao bolje da uradi od njega, konstatovala je Vujović.

Da podsetimo, predsednik Srbije i SNS, obavestio je partijski vrh o rezultatima razgovora sa međunarodnim izaslanicima, te rekao saradnicima da je spreman da se povuče sa čela stranke ukoliko nema podršku, posle čega je napustio sastanak u centrali SNS na Novom Beogradu.

Danas se, inače, održava sednica Vlade Srbije na kojoj predsednik predočava članovima kabineta Ane Brnabić situaciju u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike