Predsednik Vučić u Vladi Srbije: Informisao premijerku i ministre o sastanku sa međunarodnom "petorkom", večeras se obraća javnosti

23.01.2023

10:08

0

Autor: 24sedam

Prema najavi iz Predsedništva, on će se večeras od 20 časova obratiti javnosti

Predsednik Vučić u Vladi Srbije: Informisao premijerku i ministre o sastanku sa međunarodnom "petorkom", večeras se obraća javnosti
Vučić prisustvuje sednici Vlade Srbije - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sednici Vlade Srbije, na kojoj je informisao premijerku Anu Brnabić i članove Vlade o razgovorima oko Kosova i Metohije sa međunarodnim predstavnicima u petak, saopštio je ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević.

Sastanak sa EU i SAD izaslanicima je predsednik opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je "zbog onoga što nas čeka u budućnosti", potrebno jedinstvo.

 

Prema najavi iz Predsedništva, on će se večeras od 20 časova obratiti javnosti i saopštiti šta su to zahtevi međunarodne zajednice i šta se očekuje od Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS-a i tada je, reagujući na nesuglasice u stranci, rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika, preneo je čelnik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike